summer '12

Tenkte jeg kunne skrive fort hva jeg skal gjøre i sommer. Tror egentlig jeg fortsetter å blogge til jeg er hjemme fra Vietnam, fordi ferieturen dit kommer jo bare til å bli dødsgøy!! Vi får nå se

SVALBARD
Jada. Vi skal til Svalbard. I sommerferien. Hurra. Bare å gjøre seg klar til 0 grader, som er helt uproblimatisk siden jeg nettopp forlot 35 grader i Tennessee. Vi skal nemelig feire 50 årsdagen til pappa (som er over gjennomsnittet glad i kulde) med bulder og brak og isbjørner. Blir sikkert koselig, og er bare en helg da. Fredag til mandag.

VIETNAM
Neste fredag er det eeeeendeliiiig Vietnamtur, som jeg har ventet på lenge! Jeg og mine tre bestevenninner (pluss hele familiene vårs og litt pluss til) skal til vietnam. Vi er vel rundt 20 stk. som drar. Det blir rååå bra!! Vi skal være to uker i Da Nang, og ei uka i Hanoi (hovedstaten.) Noen som gjør alt enda mer spennede er at to av damene som er med er fra Vietnam!

HYTTA
Dagen etter jeg kommer hjem fra Vietnam drar jeg og Silja (bestevenn) rett til hytta mi på Hamarøy i Nordland. Der skal vi ha sommerjobb på verdens søteste bakeri rett vedsiden av hytta!! Plassen min hytta er på er jo veeeerdens fineste sommerparadis, så gleder meg faktisk til sommerjobb!

TROMSØ
Etter hytta tror jeg egentlig det meste av sommerferien er over, og jeg skal bare konsentrere på å få meg jobb og slappe av egentlig. Kanskje det skjer noe morro, vi får se! 

 
Spiste min siste granolabar fra USA i dag med Lisa.... Nå er det over:(:( hahah 

Vi to prøvde foresten å dra til vgs'en vår i dag å velge fag til neste år, men fyren vi måtte snakke med var, bokstavligtalt, sporløst forsvunnet. Så nå må vi bruke masse tid i morgen óg for å komme oss dit og styre og stelle. Kjenner det er så mye stress å komme tilbake til Norge og virkeligheten igjen. Skolemas, jobbsøking og ikke minst min uendelige gjeld til mamma. Her i huset må vi jobbe for pengene. Stor forskjell på livet her i Tromsø, og dagene vi hadde på Manhattan. 

3 kommentarer

stine

12.06.2012 kl.23:39

blir en suuuper sommerferie (selvom du e tom for granolabara)!! og keep up the blogging. du e så flink

emma

13.06.2012 kl.10:56

æææ glede mæ sånn!! herregud

S

13.06.2012 kl.14:48

digg!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente fra Tromsø som blogger om livet, reising, småprat og kanskje litt meninger. Kom nettopp hjem etter ett år på utveksling i Tennessee. Du finner meg på twitter, weheartit og tumblr under iselinnw

Kategorier

Arkiv

hits