txt

Nå er jeg akkuratt kommet hjem fra fotball og nyter siste kveld med sein morgen neste dag. Bilturen hjem i dag var morro, Kimba kjørte i bare bh'en og resten av jentene sang for fulle lunger (kan man si det???) Glemte foresten å fortelle dere at lørdag ble mora til Lyndi stoppet av politiet fordi hun kjørte over 20 km/t for fort. Men det snakket hun seg lett ut av. Hun flirte litt, spilte helt uskyldig ("I didn't know I was driving soo fast") og dro inn noen bekjente ("ah, I know your step children really well") og så lot politimannen henne bare gå. Noen fordeler på det jo være å bo på småsteder der alle kjenner noen som kjenner noen. Eller noe sånt.
Men ja, ellers, jeg må nesten ta opp et "veldig vikitig tema"; texting. Herregud, dere trodde kanskje folk i Norge var avhengig av telefonen sin?? Her skjer ALT over meldinger. Dating, krangling, making up, break ups.. Hvis du er i ett forhold eller "dater," så kjæresten din sende en tekstmelding som sier "hey" rett etter at treninga di er over (og han må jo så klart vite akkuratt når du har treninger,) hvis ikke blir det bråk. Og hvis han glemmer smilyen må jeg regne med å høre en overanalyse hele veien hjem. Og det værste er at de ikke snakker om noen interessant. "Hey" "What's up" "driving home" "Aw, i love you" blablablabla. Og en annen ting; hvis du er i ett forhold har du ikke ikke ikke låv til å ha andre guttevenner???!! Herregud, forholdene her er så kontrollerende og drama og alt mulig dritt. Og ingen stoler på hverandre og alle er utro og alt er bare tullll. Heheh nå hørtes jeg sint ut, egentlig er jeg i ett strålende humør, heiii  (sorry for tullete innlegg lol)


sove i bilen mens vi venter på at treninga skal begynne 

prøvde å ta litt bilder av fotballaget mitt men de var så sky... skal tvinge dem neste trening

her er mine nye joggesko btw, littt gangstah

2 kommentarer

emma

09.05.2012 kl.10:19

haha hadde noen kjørt 20km for fort her hadde det vært andre boller for å si det sånn! dritkule joggesko!!!

ps. ønske mæ også en mobilkjæreste!

stine

10.05.2012 kl.01:04

haha moroe folk der nede assa. du e kul

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller traveling-soccer for ett lag i nabobyen. Du finner meg på twitter, weheartit og tumblr under iselinnw

Kategorier

Arkiv

hits