weekendUpdate

Da ble jeg utestengt fra bloggen min i noen dager til....... lol irriterende. Men det er okei, fordi helga var ikke SÅ spennenede. Mest kjøring egentlig. Lørdag dro jeg og vfammen inn til Nashville der vi fikk ordnet ett ulvekostyme til Gracie (teater på skolen) og de dro litt på shopping (jeg sparer - flink.) Senere på dagen dro jeg med Lyndi og så fotballkamp, hvis man i det hele tatt kan kalle det fotball?? Det blir jo nesten en fornærmelse mot sporten... Søndag brukte jeg hele dagen på å kjøre helt ned til Knoxville (3 timer hver vei) for å spille state leauge. Vi spilte uavgjort, men jeg spilte på kunstgress for første gang siden jeg kom hit!!!!! Smelled like home hihihi!!! I går hadde jeg engelsk eksamen min, og i dag begynner vi ikke før 11. Tror det var alt! Nå blir det full blogging de neste 4 ukende altsååå


elske kostyme-uteleie butikkeeenGracie som slem ulv i Narnia

to gode venner koser seg med god mat i 30 varmegrader

Her spurte kassemannen meg om jeg var fra LA etter han hadde hørt meg snakke, stooolt hahah (vi later som om jeg ikke hadde en LA-caps på meg)

donut-maskin, sikkle sikkle sikkle

på fotballkamp, Lyndi er keepern vårs

ka i all verden har han i tryne???? 

5 kommentarer

stine

08.05.2012 kl.17:21

åå så masse fine bilda:D:D blir glad av å se bilder av dæ!!

silja

08.05.2012 kl.19:11

Hyggelig å høre fra dæ igjen! :D det e en stor opptur vær gang æ ser du har ett nytt innelgg:)

Thekla

08.05.2012 kl.20:57

enig med s og s!!

emma

08.05.2012 kl.21:07

eeendelig, og med masse fine bilda i tillegg!! kunne ikke bedt om mer :D du e så brun og pen!!!! glede mæ til å se det nydelige tryne ditt igjen!

tilla

08.05.2012 kl.21:14

du e no bra flink, tænk at folk trur du e fra LA!! sykt. glede mæ tel masse blogginnlegg de næste uken (håpe d blir en del bilda) :)

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller traveling-soccer for ett lag i nabobyen. Du finner meg på twitter, weheartit og tumblr under iselinnw

Kategorier

Arkiv

hits