nårdubarevilliggeunderdyna

Orket ikke å blogge i går. Kom sent hjem fra en trening der alle kranglet, og jeg var ganske sint jeg også. Hvis du roper dritt på banen så må du tåle å få dritt tilbake punktum. Er lei av å høre på baksnakking, klaging og se hvor two-faced alle(mange*) er. Alle rundt meg er i temmelig dårlig humør for tiden, enten det er på grunn av knuste hjerter, drama eller bare fordi alle er pokkers lei skolen. Jeg har for mange tanker og følelser i hodet på en gang, og vil ikke noe annet enn å ligge under dyna hele dagen og spise sjokolade. Enten dét, eller gjøre noe uuuutrolig gøy. Sagt på en annen måte; jeg vil ha alt annet enn hverdag og skole. Kravstor.
Anyyyyways, i går var jeg å så på skolens talent-show som...  sugde (dette ble ett positivt innlegg heh.) Step-gruppa begynte å krangle på scenen, "the swag dance-team" (kult navn sant?) glemte dansen sin og manglet aaaalt jeg forbinner med ordet swag, og to gutter, høye som pokker, rappet til Lil Wayne. Vinneren derimot, var fantastisk! Han sang en sang han hadde skrevet selv mens han spilte gitar og munspill!!! Nå skal jeg straks i kirka med Jo, og håper hun kan bringe litt lys inn i denne mørke og triste uka. Og det gjør hun som oftest! Blææ, blir kvalm av meg selv når jeg leser over hvor negativ jeg er. Hade. Nå er jeg glad!


okeeeei brukte nettopp en halv time på å finne ett bilde lol.... this is Jooooo

2 kommentarer

emma

19.04.2012 kl.13:06

det e lov å være i dårlig humør av og til:)

August

19.04.2012 kl.18:57

noen innlegg må jo være negativ også :))

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller traveling-soccer for ett lag i nabobyen. Du finner meg på twitter, weheartit og tumblr under iselinnw

Kategorier

Arkiv

hits