goodfeeling

Hei, blogg.no har vært nede pga. at noen har hacket siden. De som hacket blogg.no skrev i en epost at de gjore det fordi blogg.no tillater thinspiration-blogger og "undervektige modeller som gir dÃ¥rlig selvtillit hos andre." Syntes egentlig de har ett veldig godt poeng!

Skrevet i går: Nå er jeg nettopp kommet hjem fra Murfreesboro, der jeg har vært i hele dag. Egentlig skulle vi spille turnering i helga, men ett lag møtte ikke opp og de andre kampene ble avlyst pga regn, lyn og torden, så vi endte opp med å spille ¾ av en kamp. Kjipt siden jeg hadde gledet meg til å spille mange kamper og en ordentlig turnering.. Etter kampen dro vi hele laget å spiste og så dro vi å så MTSU (college i M.boro) spille kamp. Var sikkelig koselig å endelig se litt ordentlig fotball, mens vi koste oss med kettlecorn haha. Samtidig satt jentene på laget å så på bildene jeg har på mobilen min fra Norge, mens Lauren satt å pekte og forklarte. "That's zilia, Iselins bestefriend. And that's Børgit and Staine, she's a wildchild!" Så kom det opp ett bilde av vietnamesisk mat; "that's probably at Emmas, you see her mom is from Vietnam." Den jenta der har kontroll! Var veldig godt å se alle sammen igjen, de er jo verdens søtete (noen av dem iaf)
Satt på med Maddie i dag morgest og vi kjørte innom gården til familien hennes på veien til M.boro, og den var verdens søteste! Det er sånne plasser som får meg til å elske Tennessee. Og på hjemveien sluknet jeg (som vanlig) etter noen sekunder i Maddies store røde truck. Verdens beste sted å sove!


say HEIA to norway... "HEEEEIA"

I dag, så langt, har jeg jogget meg en tur i varmen. Nå står solings på trampolina for tur. Deilig måte å tilbringe søndagsmorgenen på når alle samme er i kirka. Senere skal vi grille hos vbesteforeldrene og så skal jeg og Gracie plukke bær der naw. Finfin søndag.

2 kommentarer

stine

02.apr.2012 kl.01:49

haha naw så koselig!!

emma

02.apr.2012 kl.13:47

dem høres så søt ut:)

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller traveling-soccer for ett lag i nabobyen. Du finner meg på twitter, weheartit og tumbler under iselinnw

Kategorier

Arkiv

hits