update from DC

Hei!! Endte med at jeg ikke tok med pc'en hit likevel, så nå sitter jeg i hotell-lobbyen å blogger. Hehhe litt flaut. Straks er det frokost så er det ut på tur i Washington DC igjen. Var et mareritt å sove på bussen, men fikk kapret meg to seter så det gjore det litt bedre! Når vi kom fram var det rett på sighting, så måtte skifte klær, pusse tenneren og sminke meg på dasset på McDonalds, der vi spiste frokost. Alt vi har spist siden vi annkom er fast food, og siden jeg for noen dager siden leste på nettet va kjøttet virkelig er laget av klarte jeg iallefall ikke å spise noe av den dritten. Så har overlevd på brownie, hehe! Perfekt for meg! Gårsdagen var fult av museumer og statuer, og vi besøkte hjemmet til George Washington. Jeg så til og med the Constitution, Declaration of Independence og Magna Carta in real life!! Vet ikke om det sier dere noe, men vi har brukt sikkert ett halvt år på skolen her for å laere om det. Byen DC er veldig kjedelig, men interessant! Ellers har jeg hørt flere bordbønner enn noen gang, rørende historier fra damene i bussen om hvordan de møtte jesus utkledd som en tigger og hvordan ukrisne-utlendinger (meg, med andre ord) er en fare for hele landet! Og ikke minst alle grunnene til å ikke stemme Obama. Har så mye tilfelles med de her ja! Heheh nei. Men nå må jeg stikke, blogger neste gang jeg har tid!


Siden jeg er i lobbyen har jeg ingen bilder fra kameraet, sorry. Og svarer paa spm naar jeg kommer hjem:)

7 kommentarer

August

26.mar.2012 kl.14:14

Høres ut som en interessant gjeng du e med!

Silja

26.mar.2012 kl.17:14

Høres ut som du har det fint! ps: første gangen æ har gørt at noe interessant e kjedelig :))

Pappa

27.mar.2012 kl.07:21

Hils Obama, nyt hovedstaden i full blomstring. Æ e fan av DC

issa

27.mar.2012 kl.12:34

æææh sorry for ekstremt daarlig blogginnlegg. norsken svikta helt.... du vet silja, saan e litt kjedelig men viktige ting om du skjonne. men du har ett poeng!!! hahah

Birra

27.mar.2012 kl.19:22

vilt fin jakke! kos dæ masse iselin :)

emma

28.mar.2012 kl.11:19

virke som du har det supert:D

issa

29.mar.2012 kl.13:30

det her ae!!!

takk birra<3

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits