onsdager

Åh, onsdager. Vedder på at det er favorittdagen min! Etter skolen drar jeg til civic senteret der jeg møter områderepresetanten min og vi har en liten prat, før jeg trener. Og i dag sprang jeg ute i sola, så ble faktisk solbrent! Så nå ser jeg ut som en vandrende tomat... Og på onsdager har jeg faktisk tid til å spise ordentlig middag, og ikke bare noe tull i bilen på vei til/fra trening. Også har jeg hatt tid til å småkrangle litt med Gracie, spise litt brunost og pugge til 4 prøver jeg har i morgen. Siden jeg var borte hele forrige uke har jeg null peiling på hva vi har om, så satser på at jeg stryker dem alle. Er så stille og rolig her i forhold til forrige uke.. Men i går på vei hjem fra treninga skrev vi en bucket list over alt vi må gjøre før jeg drar, og planla en tur over grensa til Alabama for å ta tattovering siste uka jeg er her!!

Gikk opp for meg hvor mye folk her baksnakker hverandre. I Cali snakket vi liksom bare om vettige/morsomme ting, men når jeg kom tilbake her gikk det bare i hvor stygt hår den jenta der har eller hvem som faktisk brukte den døra(sykt!) Man kan ikke gjøre noe uten at alle (tennåringer, mødre, besteforeldre) skal ha en mening om det, og det er ingenting som heter privatliv. Det er alle andres buisness om hvordan du kler deg, om du banner og til eller med hva du spiser. The beauty of a small town!  Og vennene hadde så klart en ny krangel på gang. Jeg spurte Lauren "oh i thought they were best friends?" og hun svarte "da-ah, a lot changes in a week Iselin." Sorry dog, jeg er ikke vant til at folk bytter "bffs" hver uke.

3 kommentarer

silja

22.mar.2012 kl.10:24

kordan tatovering skal du ta?

emma

22.mar.2012 kl.15:44

da e vi to som like onsdaga:D åå kordan tattovering??

issa

23.mar.2012 kl.03:33

handleddet eller hoftebeine, har ikke bestemt mæ helt enda!!!!!!!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits