FS

Er ikke vanskelig å skjønne at jeg er hjemme igjen. Når lærerene kaller med "honey," jentene bruker lunchen på å planlegge jakttur, når folkene i klassene mine "aint know how to read" og alt folk snakker om er hverandre vet jeg at jeg er tilbake i gode, gamle Warren County. Har drømt meg tilbake til California i hele dag! MEN noen ting er fantastisk med Tennessee; det er faktisk varmere her enn i California, i morgen er det pool-party og null skole på meg! Her kommer bildene fra San Francisco, dag 4-7! FS overrasket meg kjempe positivt. Har ikke hørt sååå mye om byen fra før av, men det var en fantastisk by med sjel i. En av Amerikas mest liberale byer, og på høyde på NY! Gjør dere klar for flere supre bilder og dupre opplevelser;)


Dag 4 satt vi oss på bussen fra LA til SF! På bare 7 timer skiftet været fra sol og sommer til kaldt, regn og tåke. Bildet er tatt somewhere between LA and San Francisco, og jeg og Moe (fra Tokyo!!!) har nettopp kjøpt veimat!
Spise litt japansk godteri og japansk sjokolade som ikke var sjokolade??Når vi endelig kom fram til SF fikk jeg sikkelig Tromsø-følelse. Bruer, havet, bakker, regnjakker, vind. Ah, som å være hjemme.The Golden Gate BridgeSå spiste vi middag i Chinatown. Fantastisk sted, fantastisk mat! Så dro vi til vårt nye hotell, med nye room mates og verdens beste frokost.Dag 5 våkner vi sånn 6 for å dra til Alcatraz! Pissregn og kaldt, men stort smil rundt munnen
Alcatraz er et nedlangt fengsel der amerika sendte alle sine værste forbrytere. Fengselet er kjent for å være umulig å rømme fra siden det er på en øy, og vannet er iskaldt, full av strømmer og ikke minst... haier.Så cella til Al Capone og Robert "Birdman" Stroud. Finnes massevis av filmer fra Alcatraz, ganske interesant!Så var det shopping på Pier 39 før vi så de berømte sjøløvene. hahanawiiGuttaboys og meg rett før vi drar på et akvarium der tøffe jeg får ta på en levenes hai (må sies at den var liten da)
Middagen spiste vi på Bubba Gump Shrimp, ååååh som jeg elsker Forrest Gump! stupid is as stupid doesSå badet vi. Gjett hvem som ble ukas vinner i chicken fight?? wiiiiiChillingzzz og så natt!Dag 6 var dagen for å prøve ut San Franciscos kjente cable cars!! Ble bestevenn med trikkeføreren og fikk (som eneste) kjøre trikken!!! STOLTPrøvde også mine babies men de hadde ikke min størelse..... bare vent til Washington DC, jeg skal nok finne det rette paret!!!Etter shoppingen var det klart for sighting i SF! Her står jeg (og en random danske..) foran verdens mest svingete gate. Så dro vi til Clayton der det var fult av vintage-butikker (ah love) og så dro vi til Chinatown igjen. Vi kjørte også forbi bygningen FN ble stiftet!!!! Mine roomies og vårs ryddige rom! Var så artig å bo på rom med thai-jenter som lagde nuddler midt på natten osvosv.Siden det var siste dag hadde vi farewell-party og middag. Etter det hadde vi en veldig artig og innholdsrik natt og så var det tid for å dra:(

6 kommentarer

Pappa

20.mar.2012 kl.07:05

Kule bilder, rart de ikke buret dere inne på Alcatraz for rotet på rommet tenkte jeg ;-)

stine

20.mar.2012 kl.11:48

Hjelp, skummel Alcatraz!!!! Hørtes ellers meget spennende ut

Marit i USA

20.mar.2012 kl.12:23

Du er så heldig! Ser ut som du stoortrives :)

emma

20.mar.2012 kl.13:22

høres så sykt spennanes ut!!! du har opplevd så mye:D

Thekla

20.mar.2012 kl.15:41

ååå, æ bruke å se en serie om Alcatraz for tia så æ misunne dæ så mye som fikk vært der, og alle de andre opplevelsan dine!!

Birra

22.mar.2012 kl.18:26

Bra fangst i jacuzzien Iselin!!!! Håpe du har det bra :D

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits