Lidolove, forelskelse og tåsnakk

HEI BLOGGEN TIL ISSA!!!!

Stine is blogging, tenkte det va på tide. Må jo innrømme at æ e litt redd, men siden æ e så snill (og kul) skal æ gjøre det her for ho issa. Kan jo starte å fortelle litt om min dag, som egentlig va ganske kul om æ får si det sjøl. Våkna opp nøyaktig 06.03, kledde på mæ... Neida, det æ skulle si va at æ og ho Emma va på lidolido-konsert, må si æ angre no fordi vi blei jo helt forelska i fyren. Etter konserten va nemlig æ og ho Emz så kul at vi venta igjen og fikk snakke med han wooho. Æ sprang med engang til han når æ så han og ho Emma haltanes etter. FIkk en klem også ga vi han ringen min som det står love på også tok han den på lillefingeren NAW!!!! Har aldri snakka så mye tull i mitt liv, men blei så betatt at mye merklig kom ut av munnen min. Ho Emma derimot sto bare å så på han og sa "åååååååh, æ blir forelska" og fikk ikke frem ett ord haha, trur ikke æ va den eneste som blei litt betatt, for en kiiiis. Men ho fikk også en klem og fikk heldigvis henta frem noen ord tilslutt... E litt stolt, så må jo skryte litt knis.


Ready!!!

Blinkskudd tatt av Emma


Etter konserten som slutta 10 på kvelden blei æ tvunget av pappa til legevakta. Har hatt en litt merkelig tå (haha) i 3mnd så måtte få den operert. Kom nettopp hjem derifra, så tok sin tid!


Veeeeeeeeeeente.....

Før (ja, vet, æsj) og etter operasjon.

Det gikk iallefall fint, måtte skjære bort negelen pluss en del av tåa og blodet spruta. Gjorde litt ondt, men det går heilt strålande nu, har peisa på med smertestillende. Håpe du e fornøyd issa og dokker blogglesera likte å lese litt om hverdagen min. Blir neppe å blogge noe mer om den hehehe.

Ka vil dokker at æ skal blogge om videre? Evt. noen spørsmål om ho Issa så kan dokker bare stille i det her innlegget. Sneiks.

4 kommentarer

emma

15.mar.2012 kl.12:16

ååååh<3 totalt forelska

Maren

15.mar.2012 kl.13:59

Den tåa e overalt :(((((( Du e flink å blogge, Stine :D

stine

16.mar.2012 kl.05:51

Haha vet, den e digg. takk:D:D

Thekla

16.mar.2012 kl.17:51

dokker e heeldig! fæl tå, men no e den vell blitt flott igjen :))

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits