etterlengtet ferie

I dag har bare ALLE gått meg på nervene. Alt fra folk i klassen som sitter å sparker i pulten min så hele jeg rister, til vennene mine som tror at kjendiser har selg sjela si til djevelen, bare fordi en film på youtube sier det. Også trodde de at halve verden hadde sett filmen. Nei, 300 000 betyr ikke 3 milliarder. Noen har også stjelt U.S. Gov. permen min, som er verdt to test grades og fire daily grades. Pissed og utslitt! Så jeg er veldig klar for ferie med andre ord!! Etter skolen ble det en kjapp tur på treningsenteret, så dro jeg hjem å hoppet på trampolina med Gracie og så skypet jeg med Emma. Deilig med nytt i fra Tromsø! Nå skal det pakkes og forhåpentligvis spises sjokolade. Er litt sånn små nervøs for i morgen siden jeg må bytte fly i Atlanta, men skal nok gå bra. Etter å ha overlevd hjemreise fra Györ med Silja for to år siden kan jeg nok takle det. Da måtte vi ta tog fra Györ i Ungarn, til Wien i Østerike. Undergrunn i Wien. Så flytog. Og så endelig flyplassen. I tillegg hadde vi en gal man etter oss (khhhrrr), og vi måtte kommunisere på tysk (som ingen av oss kan) fordi ingen snakket engelsk! Og for å ikke glemme mellomlandingen i Riga der vi holdt på å miste bordingen fordi jeg mistet telefonen og de som fant den kunne bare snakke Latvisk. Gode minner!


ÅÅååå gleder meg til å friske opp garderoben litt nå! Livet her i Warren County har gått hardt utover klesstilen min....

2 kommentarer

Bettina

10.mar.2012 kl.09:41

Hei, jeg er ganske "ny" i denne blogg-verdenen så jeg har ikke mange lesere da ! Og jeg lurte på om du ville stikke innom? c:

www.bettina15.blogg.no

- Ha en fin dag videre ;*

emma

10.mar.2012 kl.13:42

du fortjene en god ferie no:D

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits