stressed OUT

Var helt grusomt å komme tilbake på skolen "uten å ha hatt helg." Og nå har jeg 10 000 ting jeg må rekke, men har ikke tid siden jeg bruker hele dagen på fotball...... Rekker ikke en gang å sove inn etter helga. Vet ikke hvordan jeg skal få tid til å pakke og fikse til California. Stressed out..... Burde egentlig sove nå istedefor å blogge men men.
På onsdag skal high school-laget mitt spille kamp mot guttelaget på skolen, og hele skolen skal se på. Kan bli spennende siden vi ikke har spilt sammen siden november. Alle her tar det så pokkers seriøst og har ikke snakket om noe annet på tre uker. Alle guttene går rundt å forteller oss at de skal sklitakle oss (som om det er dødsfarlig) og alle jentene whiner over at guttene ikke burde få låv å være rå. Hvis guttelaget var like flink til å spille fotball som de er til å skryte ville det kanskje gjøre ett inntrykk på meg, men nå er de faktisk så dårlig at ingen vet hvem som kommer til å vinne. Men nå MÅ jeg sove, og hvis jeg er super heldig så begynner jeg på skolen i morgen halv 11 pga ACT!! Og seeee hva som kom i posten idag LYYYYKKE


runawaydreamz

ooooooog min 18årsdags-gave til meg selv. søt hva?

2 kommentarer

Maren

06.mar.2012 kl.21:08

Fin lerke mi due

emma

07.mar.2012 kl.16:36

håpe dokker knuse guttan!!!! og dødsfine ting:D

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits