7 måneder

Nå som jeg har vært her sju måneder er det på tide med et tilbakeblikk! Det rareste med før jeg dro var at jeg egentlig ikke hadde lyst å dra på utveksling. Tvingte egentlig meg selv til å melde meg på, bare fordi jeg visste innerst inne at skal man leve livet og oppleve ting så nytter det ikke å være redd for å ta sjangser. Og man må gjøre det nå! Livet er for kort og verden er for stor til å bare se en plass. Og jeg angrer jo ikke!
I tillegg tenkte jeg sykt lite på at jeg faktisk skulle dra i månedene før avreise og plutselig satt jeg på flyet til New York. Helt uforberedt, men heldigvis med to kjente fjes. Dagene før jeg dro var også helt kaotisk, prøvde å si hade til alle sammen og jeg var bare super stressa. Jeg var helt fraværende og husker ingenting bortsett fra en kake bitta lagde meg og når jeg pakket livet mitt ned i _én_koffert. (savner klærne mine!!!) Prøvde også å la være å tenke på utvekslinga når jeg var i NY, og jeg er ganske sikker på at både jeg og Serine helst ville ta flyet hjem og ikke til vfamilien når de to dagene i NY var over. Og jeg husker fortsatt første resturanttur med jentene noen dager etter at jeg kom. De drev å snakket om Interact Convention'en og gledet seg noe voldsomt. Det virket så inderlig langt unna da, men nå er bag'en ferdig pakket og jeg er klar. Og nå er også mars her, som kommer til å bli den råeste måneden i mitt liv. GATLINBURG, CALI og WASHINGTON og bare ti dager med skole, wiii. Og siden jeg ikke kommer til å blogge i helga, har superblogger Stine ansvaret!

Tumblr_lk6f3pyd6x1qiyx99o1_500_large

5 kommentarer

Cathrine =)

02.mar.2012 kl.14:13

jeg har sykt lyst til å ta ett skole år i U.S.A. åssen det er å bo i en familie du ikke kjenner ?? jeg digger bloggen din !!

August

02.mar.2012 kl.18:17

det va bra du dro. da får du nyte livet og oppleve verden, akkurat som du vil!

lisa

04.mar.2012 kl.01:12

bor du i en familie eller bor du for deg selv ??

issa

04.mar.2012 kl.23:15

Cathrine: ehm, i begynnelsen e det litt kleint, men gikk MYE lettere enn æ hadde forventa. Min familie lar mæ gjøre mine ting, og dem gjør sine ting. Æ gjør ingenting i huset og dem forvente ikke mye av mæ heller. Men vi e også syyykt forskjellige, og æ kommer liksom ikke til å savne dem så mye når æ drar.

emma

07.mar.2012 kl.16:30

bra du tok sjansen:D

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits