rave

Hei hallo. Nå er det Interact Convention snart!! Vi drar fredagsmorgen og blir borte til søndagskveld. Selve convention'en er i Gatlinburg, en by kjent for sine trehus, 4 timer unna. Vet ikke heeelt hva vi skal gjøre, men vi skal møte andre klubber fra andre deler av Tennessee. På fredagen skal alle klubbene framføre et show, der de kårer vinner, på lørdag blir det shopping og foredrag(?) og på kvelden er det bankett. Har ikke hatt tid i det hele tatt til å kjøpe klærne vi trenger, så heldigvis kjøpte en jente på skolen meg noen neon-klær til meg når hun dro til Murfreesboro. Lifesaver!!
Og vet dere, i dag ble skolen bare enda sykere. En jente i første timen min fortalte at i går hadde en gutt fortalt henne og alle vennene hennes at han skulle skyte alle på skolen. Han hadde tydligvis lagd en liste over elever og lærere som skulle dø under graduation. Å det værste var at jeg fant ut han at er i spansk-klassen min!!! Uæ, heldigvis var han ikke der i dag, regner med at han er suspended. Men herregud so freaky! Det væreste er at alle husene her innholder 27894 skytevåpen så er ikke noe vanskelig å få tak i dem. Ellers fikk vi dra tidlig fra skolen i dag pga stormvarsling. Syns det virket litt tåpelig men så fortalte vfaren min at det var samme storm som nylig har drept 10 stykk i Missouri. Da var det ikke så tåpelig lengere. OOg må bare presse fort inn at jeg har spist verdens beste guacamole i dag!! Og en fantastisk oreo-ball. Mat kan gjøre en god dag bedre, og en dårlig dag god heheh.


neon-grønn tights, lækkert

3 kommentarer

stine

01.mar.2012 kl.01:46

høres ut veldig gøy ut!!!! og også helt sykt ut! skummelt.....

birgitte

01.mar.2012 kl.08:59

æ blir jo redd for dæ når æ høre om det her!! du får holde dæ unna han for å være på den sikre sia :) høres kjempe gøy ut med interact convention, kos dæ masse!

emma

01.mar.2012 kl.14:02

kos dæ på interact convention:D og hold dæ unna skytemannen

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits