100 days

I dag er det 100 dager til jeg lander i Tromsø!! Har laget en nedtelling som teller ned dager, timer, minutter og sekunder til den 7. juni. Ikke (bare) fordi jeg teller ned dagene til jeg kommer hjem, men mest for å minne meg på om hvor kort tid jeg har igjen og at hver dag teller! Iallefall, kampen i helga endte 6-0 til det andre laget. Noe vi fikk merke på treningen i dag, mye springing. Dritflaut, ikke mer å si om det. Etter kampen dro jeg og Maddie på et digert kjøpesenter i Nashville, og hadde egentlig bare lyst å kjøpe alt der. Fant helt seriøst verdens fineste sko og bikini! Men jeg er jo forever broke, så ble ikke noe nytt på meg.. Søndagen brukte jeg på å øve til Interact Convention (vi drar på fredag!!!!) og show'et vårt er blitt så sinnsykt kult! Gleder meg til å vise dere bilder + film!! Men nå må jeg legge meg, har mye å gjøre fortiden og er for en gangs skyld trøtt. Den siste uka har jeg vært lys-våken på kveldene, og aldri klart å sovne. Og når jeg endelig sovner har jeg de sykeste drømmene. Og uheldigvis inneholder de ofte veita-senteret. Etter å ha jobbet der i nesten ett år er jeg tydligvis, men ikke overraskende, blitt arret for livet!


Kiiiiimba, ho e en morroklump! 

unødvendig å påpeke at æ ikke har tatt sol i vinter?

YAY mac'ern.

4 kommentarer

emma

28.feb.2012 kl.08:36

dokker vinn neste gang!! du har blitt veldig flink med å legge ut bilda :D

birgitte

28.feb.2012 kl.12:43

ååh, det e jo faktisk ikke lenge!! du må nyte alle de 100 dagan fullt ut :D dumt at dokker ikke vant, men bedre lykke neste gang. haha, savne å besøke dæ på veita-senteret på lørdaga!

stine

28.feb.2012 kl.13:17

åå neste gang, da vinn dokker!!! ja, enig med burg, savne

når vi kom på veitabesøk. veeeldig fine bilda også:):)

Pappa

28.feb.2012 kl.19:01

6-0 va ikkje heilt bra..... :-)

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits