fredagskos

"God" morgen alle sammen! Ble vekt klokken 8 i dag etter 4 timer med søvn. Fatter ikke hvorfor folket drar hjem fra overnatting så tidlig?? Jeg og Lauren var de siste som dro og de andre hadde liksom dratt klokken 6?? Gårsdagen var litt spess. Vi dro på et big "party" der alle (15 stk?) satt å leste i guiness record-bok. Viiiilt! Også begynte de så klart å krangle som vanlig. Har som vane å bare melde meg helt ut når de bynner å styre, å bare gå å henge med guttene istedefor. Men resten av kvelden var koselig da! Veldig. Gikk opp for meg i går at om 3(!!) måneder skal jeg aldri se dem igjen... Har et elsk-hat forhold til jentegjengen. Noen ganger er de bare så sinnsykt irriterende, men jeg har jo blitt kjempe glad i dem fordeom og vi har det kjempe morsomt sammen! Jentene jeg spiller fotball med (fra Warren County) er derimot aldri irriterende, men vi finner liksom aldri tid til å henge (bortsett fra de 3 dagen i uka vi har trening og helgene vi har kamp hehe.) Det er litt trist!
Nå har jeg et megaproblem. Vi har kamp i Nashville idag og jeg har INGEN måte å komme meg dit på! Maddie og Jo er der allerede, Lyndi og Kimba drar rett fra ett college de har besøkt til Nash, Lauren kan ikke spille pga feil i overgangspapirer og vfammen er SÅ KLART utenbys. HVA SKAL JEG GJØRE???!!!!


lekte litt med ett lappeteppe Ayla har laget. I PLEDGE ALLEGIANCE TO THE FLAG OF THE UNITED STATES OF AMERICA, AND TO THE REPUBLIC FOR WHICH IT STANDS; ONE NATION UNDER GOD, INDIVISIBLE, WITH LIBERTY AND JUSTICE FOR ALL. Pittelitt lei av å si det hver eneste morgen, men handa på hjerte og trynet vendt mot flagget i klasserommet, jada jada god bless americaOg dette er "bakesettet" til tvillingen hennes, Ashlyn. Er ikke mixmasteren hennes verdens søteste? Hele familien er kjempe kreativ og huset er fantastisk inredet! Savner alltid August litt ekstra mye når jeg henger med de to, fordi Ayla jobber mye, har egne penger, tar ansvar, betaler alltid for bensin til deres felles kar, hun er altså en August i jenteform. Ashlyn derimot tuller bare rundt med venner, alltid blakk, stjeler klærne til Ayla og roter overalt, akkuratt som meg. Tvillinger er søte, hva?

edit: jeg får sitte på med faren til Maddie til Nashville. Sendte en fortvilet melding til Jo, og hun klarte å fikse skyss til meg, flinka! Kommer til å bli en litt klein to-timers-lang tur heheh!

2 kommentarer

emma

26.feb.2012 kl.12:16

like bildan! :D kordan gikk kampen?

marianne

27.feb.2012 kl.04:32

digger bloggen din:-)

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits