until the sunlight

På dager som denne vil jeg bare bli her for alltid. SOL OG VARME! På treninga jogget vi ute i tshorte og shorts og det var varmt! I februar! Så så så deilig! Hadde egentlig mer lyst å legge meg ned på trampolina å sole meg etter skolen enn å sitte en time i bilen på vei til trening. Er så sykt rart med en vinter helt uten snø! Når jeg tenker over det så liker jeg en ordentlig norsk vinter med snø, ski og kakao bedre enn det som bare føles som en lang høst. Men klager ikke i det hele tatt! Snart kommer tornado-sesongen også. Det høres så spennende ut, og jeg håper at alarmen i byen vil gå av mens jeg er her!! Eller, burde egentlig ikke håpe det siden tornadoer er skumle saker, men likevel! Har allerede vært 81 tornadoer i USA i år, og alle sammen i dette området. Det her kan bli en spennende vår, vi får se om jeg kommer hjem hel hehe.
Og i dag ga jeg alle vekslepengene mine (som jeg nå faktisk vet hvordan man skal bruke) til "pinkypurple." Det er en innsamlingsaksjon på skolen som samler inn småpenger som de kjøper vaksine mot polio for, mot at du får malt en av fingrene dine lilla. Det koster bare 30 cent for en vaksine, så vedder på at jeg minst har "vaksinert" 20 personer i dag. En fin tanke, og det er så enkelt og skal så lite til!

l0dings in the sun

4 kommentarer

stine

24.feb.2012 kl.09:53

Heldig med sol og varme!!! Så sykt digg ut på bilete

birgitte

24.feb.2012 kl.11:20

du e heldig som har sol og varme, kunne trengt litt av det her i tromsø!! så flink du e som støtte gode saka :)

emma

24.feb.2012 kl.12:08

flink du e som støtte sånn!:) ikke bli tatt av en tornado!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pappa

25.feb.2012 kl.08:11

Også kalt skypumpe, pumper/suger unge jenter til himmels.....take care!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits