chillesøndagDet var så og si dagen min i bilder! Sto opp, lagde frokost, bakte boller, lagde lunch, skypet med Silja, spiste boller, dro på interactmøte, spiste bolle til middag. Søndagsskypen med Silja ble litt "kort" i dag, bare 5 timer heheh. Ny rekord! Hjalp henne med å skrive et essay og tvang henne til å søke på jobber, og i gjengjeld fikk jeg holde henne våken til klokken 2. Godt at vi skal tilbringe hele sommeren ilag, vi har myyyye å ta igjen!
Eller kjenner jeg at jeg er litt stoka på å komme hjem til frie Norge som 18. Alle vennene mine må ringe hver eneste gang de forlater/annkommer ett sted, spørre om hver minste ting og være hjemme før 10. De får ikke lov til å overnatte mer en dag i uka? og da kan de ikke gjøre noe neste dag? Og foreldrene inndrar mobilene deres random og leser alle meldingene. Hvis de har bannet, eller textet "bad boys" får de husarrest. Er liksom så sykt mye styr rundt hver minste ting og de behandles som små barn. Slitsomt.
Er foresten levnet hjemme alene igjen. Vfammen kjører rundt i Alabama og Georgia å selger girl-scout coockies. Orket ikke å bli med siden det bare hadde blitt mange timer i bilen og Gracie er et mareritt å kjøre lenge med.... Også har vi fri i morgen siden det er President Day. Men nå er'e natt, natta!

sånn så stua ut dagen alle girl scout-coockisene kom inn i forrige uke eheheh

5 kommentarer

stine

20.feb.2012 kl.08:13

så koselig!!! og dæken kor masse cookies det va

emma

20.feb.2012 kl.11:07

bollan blei jo bra!! hadde klikka hvis foreldran mine va så NAZI

silja

20.feb.2012 kl.18:56

e det innmaten til vaskebjørnen til lauren du har lagt bilde av eller e det faktisk ?kanelsnurra? du har prøvd å pynte? beklager men trur ikke du skal satse på bakeyrke, uff det blir en lang sommer!

issa

20.feb.2012 kl.19:34

gaah!!! du e hateful!!!!!! prøv du å kom å lag nokka som helst med det melet de bruke her. og hvis du ikke vil jobbe med mæ på tranøy såå.......ehehhehehehhehhh

Sofie

20.feb.2012 kl.20:50

Ska du jobb på Traanøy Iseliin? E kjæm å besøk der:-D

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits