good news bad news

"I have some good news, and I have som bad news. The good new is that it should probably be 8 to nothing right now, the bad news is that it's 2 to nothing" sa treneren vårs i pausen. Så med andre ord tapte vi ganske stygt. Heldigvis kom det en positiv ting ut av det hele og det er at nå vet vi mer hvordan vi skal spille sammen, og det var faktisk ikke så ille spill fra vårs side på slutten av kampen. Etterpå dro laget (eller de 50% som ikke var syk) å spiste thai. Hjelpetreneren vårs underholdte alle med en imitasjon som liksom skulle være en norsk-aksent, men var ikke så veldig imponerene men utrolig artig. Jeg har slått meg til ro med at jeg nok aldri kommer til å bli super flink i engelsk uansett hvor lenge jeg er her. Språk er liksom ikke helt min greie, klarer jo ikke alltid å snakke norsk hjemme heller..
Jeg kjørte med Maddie og på veien hjem stoppet vi på en matbutikk for å gå på do. Doet var liksom inne på pauserommet til butikken og på bordet sto det to store sjokoladekaker for de som jobber der. Så på veien ut hadde vi ikke noe annet valg enn å skjære opp to store stykker og så spurte vekk derifra. Sånn går'e når man er feit.


Okei må bare fortelle dere akkuratt hvor country folkene her er. En vanlig date regnes som firhjulingtur i gjørma liksom. Det som tok kaka var at i dag dro Lauren på en litt mer oppfinnsom date: jakt! Herregud de skjøt tre vaskebjørner!! Også ble hun spurt til prom. 4 jaktere, kledd i kamuflasje med hver sin t-shorte med en bokstav på
P R O M. Classy hahah. Slenger bare ynglingsangen hennes i samme slengen, artig hvordan alle country-sanger inneholder ordet "truck." Hahah er'e mulig. Gruuuuuusomt!!! Hun er søt da. Skewww

3 kommentarer

Pappa

19.feb.2012 kl.10:48

Truckland!!

emma

19.feb.2012 kl.12:38

ja når samspillet kommer på plass e æ sikker på at dokker blir å vinne :D æ trur en date i skogen hadde vært akkurat passanes for mæ (kanskje ikke) hehe..

stine

19.feb.2012 kl.13:17

Haha så sykt harry!!! Men sykt artig haha. Og bedre lykketil neste kamp <3

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits