prom fashion show

Hei nordmenn! Nå ligger halveis på gulvet, halveis på min store sakosekk og spiser blåbær. Har nettopp kommet hjem fra ei kort treningsøkt. Her i McMinnville er den store greia "to do the stairs." Altså å gå i en trappemaskin. Jeg vet ikke om vi har det i Norge? Har aldri sett det, men så hadde ikke tts det største utvalget når det kom til apparater da. Iallefall gjore jeg det, og litt springing, og litt styrke, og har nå verdens største gnagsår ever. Har liksom aldri likt/orket å løpe før så har hatt joggeskoene mine i sånn 4 år, men nå er det jo faktisk hull i hælen og all dempingen er bortevekk. Men nå som jeg har forelsket meg i tredemølla så trenger jeg virkelig nye sko! Tror at den eneste grunnen jeg liker mølla er fordi det amerikanske livet inneholder ziro gåing, og jeg trenger et sted å få ut litt energi etter en hel dag sittende på rumpestumpen.
I dag skal jeg bare chille med en film før jeg går tidlig til sengs siden vi har kamp relativt tidlig i morgen. Jentegjengen min er mildt sagt i oppløsning, så fredagskvelden er ikke obligatorisk sleepover-night lengere. Gjør ikke så mye egentlig nå som jeg har fotball og andre gode venner. Noen av dem skal iallefall ha et bonfire i dag, men orker faktisk ikke å sitte ute å fryse ræva av meg. Skal ikke bli syk igjen!I dag var det Prom Fashion Show på skolen. Var liksom en blanding av senior-jenter som viste fram kjoler og "revy"sketcher. Må bare si at den norske ungdom er bra mye mer kreativ/flink med sånt, selvom det var veldig morsomt da! Minnet meg litt om "talentkonkuranssen" vi har på treningsleiren i Tyrkia (uten alle six-pack'ene heheh, det er det mangelvare på her.......) Den røde kjolen var min favoritt, mens det siste bilde la jeg bare ut for å vise at noen av jentene brukte BOOTS til prom-kjolen

Én kommentar

emma

18.feb.2012 kl.10:57

spesielt med boots til kjolen ja! du e veldig flink til å trene, æ blir så imponert:D

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits