u. e. united

I dag hadde jeg første fotballtrening på en uke, det var deilig! Første kamp er på lørdag og jeg er dødsnervøs!! Har egentlig aldri skrevet noe særlig om laget mitt her før, men jentene er helt supre. NULL drama, kjempe velkomne og artige. De elsker å etterligne min fine aksent eller komme med utlending-vitser, og vi har det rett og slett sikkelig morsomt sammen. Alle på laget er fra Cookville minus oss seks fra Warren County (aka middle of nowhere); Jo, Kimba, Maddie, Lyndi, Lauren og meg! Det beste er at vi er et godt team, og vi som mål å komme til state-sluttspillet! Treneren vårs er også kjempe flink! Han har spilt(spiller?) profesjonell fotball og har sikkelig peiling. Det her er noe heeelt annet enn high school-laget der det var drama hele tiden, ingen likte hverandre, treneren vårs ikke visste noe om fotball og spilte bare dattra si og vennene hennes what so ever.
Bare ett minus med hele greia og det er draktene....... Shortsen går liksom ned til knærne mens tshorta ikke dekker navlen engang. Også er jo rødfargen grusom. Går meg på nervene

btw emz, i'm turning in to you! number 8 on tha top. men kanskje du ikke e 8 lengere pga lagbytte?:(

5 kommentarer

pappa

17.feb.2012 kl.08:15

Endelig en United-spiller i familien!!

emma

17.feb.2012 kl.08:44

desverre....... men æ e alltid 8 i hjerte:D lykke til på lørdag!!!

August

17.feb.2012 kl.14:15

Flott at du trives på laget!!

stine

17.feb.2012 kl.14:48

Cool man!!!! Og lykke til på kampen, you'll be great:):) scoore 4 mål for mæ da

birgitte

17.feb.2012 kl.23:38

bra du e frisk nok til å trene igjen :) lykke til!!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits