kjedelig syt og bursdagshilsen

Etter to dager liggende literally DØ på sofaen føler jeg meg endelig litt mindre dårlig. Å bruke ordet "bedre" blir litt feil, i og med at jeg ikke føler meg bra i det hele tatt. Tror alle (og ikke minst meg) glemmer hvor ille det egentlig er å være syk, det er helt forj****. Influensa må være verdens mest undervurderte sykdom! Så til alle der ute som er syk; jeg føler med dere, god bedring!! 
Over til noe annet enn meg og min selvmelidenhet; gratulerer så mye med dagen til min Susianna! Kunne ønske jeg var hjemme og hjalp til med bursdagfeiringa! Du må innrømmet at jeg er ekstremt flink til å arrangere bursdagene dine, sant susi? Nååå skal jeg bare konsentrere meg å bli frisk, så livet mitt kan starte igjen (dramatisk) og lover at dette er siste syke-innlegg for denne gang. Mer interesant blogging kjeeeem. HIPP HURRA FOR LILLESØSTRE


Susii, snart stor pia!!

4 kommentarer

Susanna

11.feb.2012 kl.08:37

Tusen takk for hilsenen.ja selvfølgelig er du aller best med bursdagsfester!

God bedring.

Glad i deg!

emma og silja

11.feb.2012 kl.20:21

man skjønne ikke kor jævlig det e å være syk før man e det, god bedring... ps. du e dårlig i norsk:)

stine

11.feb.2012 kl.23:33

føle virkelig med dæ, god bedring!!! snakkes i natta

birgitte

12.feb.2012 kl.03:52

ja, no e det på tide at du blir frisk :) masse god bedring issa!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits