eighteen

Har vært ett kaos de to siste dagene så har ikke hatt tid å blogge før nå! Hadde ærlig talt forventet at ingen her nede skulle huske bursdagen min, men allerede før jeg annkom skolen begynte søte medlinger å tikke inn. Fikk bursdagsang i to timer, noen jenter hadde tatt med seg coockieser i lunchen, og jeg fikk kort og sjokolade og noen små gaver! Resten av dagen feiret jeg med fotballtrening og når vi spiste middag etterpå kom jentene inn med en diger bursdagskake med "happy birthday Iselin" på!!! De jentene made my day!! Og hele kaka ble spist opp på to sekunder, embarrassing hahah. Avsluttet dagen med at Lauren tok meg hjem og vi jammet til country (som hun elsker, og jeg hater.) Var litt koselig for det var så lenge siden jeg hadde vært i bilen hennes (hun er min private sjofør.) Også fikk jeg verdens søteste medling fra en av de andre jentene! 18årsdagen her i USA er jo ikke like vill som i Norge, men den ble veldig bra foredeom, takket være alle beste fine folk hjemme og her! Skal feires uten måte når jeg kommer hjem!!!!!! Bedre oppdatering kommer i morgen. Sov 4 timer i natt og kom hjem først nå fra fotball + at jeg er syk som f**n. NEED SOME SLEEP!!!! God natt min(e) skatt(er)

5137782605_3c48bb5f5e_z_large

4 kommentarer

emma

08.feb.2012 kl.12:30

alle e så snill mot dæ:D blir så glad! bra du har mye å gjøre, men ikke slit dæ ut!

Birgitte

08.feb.2012 kl.16:32

så bra at du hadde en så fin 18 års dag! og ja, vi skal feire når du kommer hjem :D håpe du blir frisk snart!

Julia

08.feb.2012 kl.21:06

Det er ikke rart du får mye oppmerksomhet-det er jo fordi du er så blid og snill mot andre. Dessuten - du fortjener det!

stine

08.feb.2012 kl.23:57

Va ikke så dumt å ikke ha så store forventninge, men som fortjent fikk du heldigvis en fiiin bday:):) Skulle såklart ønske æ/vi va der lamme dæ/dokkee men når du kommer hjem blir det feiring. Veldig glad i dæ <3

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits