all grown-up ågreier

Beklager for dårlig oppdatering den her helga! Alle planene mine fredag ble avlyst så var litt gretten. Lørdag sprang jeg mila for første gang ever, flink Iselin. Merker at all treninga hjelper og jeg snart er tilbake i form etter sykdom og litt for mye mat ehe. Dro også på kino med noen jenter å så the Grey, og så dro jeg på spontan overnatting. Ble sein kveld så var dødstrøtt når vfammen hentet meg for å dra til kirka i dag morgest. Litt ironisk at siste dag som 17 åring satt jeg i en time å hørte på en preken om hvor fælt det er å drikke. Ehehehehe yeah right!!
Vfammen tok meg ut for å spiste bursdagsmiddag idag, siden hele morgendagen går til fotball. Vi dro til en resturant som er kjent for deres diiigre kakestykker, og jeg spiste en kake kaldt "chocolate suicide." Altså helt perfekt for sjokoholikeren meg! Fikk pengz fra vforeldre og vbesteforeldre, og ett innrammet bilde fra Gracie. Og klokken 5 her slo klokken 12 i Norge, og jeg har buuuuuuuuuuursdag!!!!!!!! Og må gratulere August og mamma også, som er så heldig som har bursdag på samme dag som meg. Nå er det chillings med superbowl, amerikansk fotball-finale, og jeg skal nyte mine første timer som ett vokset, ansvarlig menneske (køøøøddda) HERREGUD Æ E ATTEN


4 kommentarer

marita

06.feb.2012 kl.09:54

åå gratulere såå masse issa!!!! <3<3 kos dæ sååå massse, herregud æ missunne dæ som e 18 no. hehe, have fuuuun

pappa

06.feb.2012 kl.10:38

Grattis med Dagen, Issa!

emma

06.feb.2012 kl.12:52

guuuuud, tenk at du e 18!!!!!!!! gratulere så masse, og æ håpe dagen blir super (selvom vi ikke e sammen med dæ) men vi skal feire så sykt når du kommer hjem!!!!

silja

06.feb.2012 kl.16:38

iselin!!! storepia :) gratuler gratulere gratulre!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits