tippoldemor

Heisann!! Dagen i dag ble en slummebukse-uggs-dag, og godt var det siden jeg sovnet av i 6 timen... Kan trygdt si at det er godt med helg. I følge facebook er tydligvis hele Tromsø ute idag og det gjør meg sinna fordi jeg er 18 om tre dager og jeg kan ikke gjøre nooooeee.... Mens vi snakker om 18, grattis til August som fikk lappen idag!!!!!!!!!! Du skal være min private sjofør til jeg klarer å surre meg til å ta lappen (hvis jeg noen gang får råd da.) Fikk ett nervøst sammenbrudd her om dagen ang. den der attenårs-dagen. 18 er jo bare to år unna 20, og da har jeg levd halvparten til 40!! Som igjen er halvparten av 80!! Med litt rask hoderegning fant jeg ut at jeg har levd 1/4 av livet mitt, og det freaker meg ut mer enn dere aner!!! Snart knirker leddene mine og jeg sitter i rullestol å løser kryssord. Hvor er pauseknappen? La meg være forever young og alt det derran
Veeeeeeel, nå skal jeg skifte ut fra slummebuksa og hoppe i noe finere. Planen for i kveld; fried chicken, basketkamp og noe etter det igjen, vi er ikke helt sikker hva. Happy friday everyone!
my blog = picz of me!! thiiis is my life, it's ALL about meeeeeeee. Barbie with a twist!!!!

6 kommentarer

Birgitte

04.feb.2012 kl.11:59

æh, æ vet... blir også litt stressa av å tenke sånn! niz picz barbie :):)

emma

04.feb.2012 kl.12:47

hahah, ikke tenk sånn da!! det e greit å bli gammel hvis man e fornøyd med det man har oppnådd, så da e det bare å leve så mye man kan på den tida man har:)

stine

04.feb.2012 kl.14:28

Haha lol dokker da, man treng ikke bli voksen selvom man e 18. Man blir ikke ordentlig voksen før man e hvertfall 25!

silja

04.feb.2012 kl.18:27

helt enig med stine og emma!! å dessutan så blir det bare bedre og bedre for oss, vi treng ikke å bli stressa før om en 10år :)

stine

04.feb.2012 kl.23:40

Ja, siljus!! Pluss at om 10år blir vi ikke stressa, da har vi nok ilag opplevd så mye bra at vi e klar for å slå rot (om det e nåkka som hete det).

Pappa

05.feb.2012 kl.10:46

Takk for trøsta, datter!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits