verdens lengste dag

Har hatt lange dager før, men denne dagen tok virkelig kaka, cookies'ene og alle bollene!!! Kom seriøst NETTOPP hjem (klokken er 10) og jeg dro herifra klokken 7 i morgest. Første fotballtrening ute, startet en halv time senere enn vanlig, og varte i over to timer. Og treneren ville absolutt ha meg på topp (klikkemongo) og noen av jentene skulle absolutt bruke 1 time på Taco Bell på veien hjem. Nåja, skal ikke klage, turene fram og tilbake er hilarious!!
Måtte foresten ha den writing-assessment-tingen idag likevel. Plutselig ropter de opp mitt og 3 andre sitt navn på høytalerne på skolen, og jeg fikk helt panikk. Trodde at jeg hadde gjort noe galt eller noe. Måtte heldigvis bare gå til et klasserom og bruke 35 minutter på å skrive et essay om det burde være lovelig å dop-teste alle elevne på skolen. Temaet passet bra siden jeg nettopp hadde overhørt to jenter på doen som grodde sin egen weed hjemme. Annet interessant skole nytt; i dag sprang jeg nedover gangen på skolen mens klokken ringte, og visste at jeg var i deep shit siden jeg var altfor sein. Heldigvis kom en lærer bort til meg, følgte meg inn i timen og fant på noe tull om at han hadde oppholt meg med spørsmål om andreverdenskrig i Norge. Har en gjeng historie/governmentlærere på skolen som elsker meg fordi jeg er fra sosialistiske Norge!! Wiiii, det er godt å være norsk i amerika. Noen ganger. Hadde en annen lærer i dag som begynte å mime til meg og jeg måtte forklare henne at jeg er utlending, ikke hjernedø. Vel, denne dagen har vart lenge nok. NATTA (god morgen solstråler)

Tumblr_lyhopsgbig1rorq2so1_500_large
btw prøvde å ta litt bilder for dere idag men hadde jo SÅ KLART glemt minnekortet i pc'en min

3 kommentarer

silja

03.feb.2012 kl.07:38

helt normal dag å overhøre noen som gror sin egen weed hjemme? haha usa e altså noe for sæ sjøl :)

emma

03.feb.2012 kl.08:44

bare smisk så like læreran dæ:D:D (det gjør æ)

issa

04.feb.2012 kl.00:33

hehehehhe her gror det pot overajjjlt silja!! og eeeeemsi, du vet jo at æ ikke driv på med sånt tull!! smisking e det nest værste æ vet. æ vedde på at dokker lure på ka det værste e????? det værste e å være 10047638993 km unna dokker

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits