I aint herd from you in munts

Deeeeeilig dag! Alle junior'ene hadde writing assessment idag, men siden jeg er norsk trengte jeg ikke å ta den (regner jeg iaf med????) og kom på skolen først halv 10. Også var noen timer kortere pga. assessment'en så hadde bare 30 minutter med spansk og pre-calc!! Hva mer kan man ønske? I spansken hadde vi vikar og han var fra New Jersey; syykt hvor forskjellig han pratet fra folkene her. Er blitt alt for vant til "engelsken" til country folkset her, "i aint got no pencil" liksom. Og "we was going..." Skriver bare det her for å vise alle sammen at jeg er blitt flink nå. Men uttalelsen er fortsatt den samme gamle gode issa-aksenten.
Nå skal jeg søke på skoleplass til neste år. Har det jo med å søke dagen før fristen går ut, eller noen måneder etter som i fjor. I år skulle jeg egentlig ha overført skoleplassen min fra 2. til 3. året før første skoledag, men det visste jo ikke jeg før i sånn desember. Fatter ingenting og hater minID, vigo og hele pakka. Gjør det litt mer komplisert da.


Chillings at da room with Remember The Titans, annbefales

3 kommentarer

emma

02.feb.2012 kl.13:07

hørtes ut som en nydelig skoledag! 3 tima fysikk og 2 tima kjemi i en ISkaldr dritskole her....... frys faktisk med goosen på, så NYT tida du har der nede!!

Birgitte

02.feb.2012 kl.19:42

heldig, det e deilig med fri fra skolen! glede mæ til å høre den gode gamle issa-aksenten med tennessee vri :) håpe du får fiksa skolegreiern

pappa

02.feb.2012 kl.21:23

Kor viktig kan det være med skoleplass, da???? Kom ån!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits