blåsebobble

Heisann hopsann folks! Sånn 20 grader ute, men pøsregn. Nå begynner det å blåse opp til storm, igjen. Været skifter så fort her at det er nesten latterlig. I dag morgest fant jeg ut at avisa trykker Hårek som en av sine tegneserier!!! Er ikke det litt sykt? Hva gjør liksom en norsk tegneserie i en liten lokalavis i Middle Tennessee? Når vi snakker om Tennessee..... visste dere at de ikke lærer evolusjon her? Det står i læreplanen og alt, men alle lærerne er enten "for kristne" eller redd for å "støte" noen. Lever vi i 2012 eller lever vi på 1800-tallet? Egentlig sykt hva de lærer her. I US History vinkler de første og andreverdenskrig som noe tull Europa fant på, og USA kom å reddet alle sammen. I følge historielæreren min "reddet" Amerikanerne jødene ut fra alle konsentrasjonsleirene (bare glem at Russland fant over halvparten av dem.) I tillegg forsvarer hun atombombene over Japan? Ingenting amerika har gjort er tydligvis feil her. Verdens mektigste, frieste(??), beste land. Null stress at de gikk til krig mot Irak uten grunn, eller at de forsyner Israel med masse våpen, de kjemper jo trossalt mot ikke-kristene. Det værste Stalin gjorde var ikke å drepe x-antall millioner, men å fjerne bilder av jesus i kirker og hus. De lever i en diger bobble....


Nå har jeg en prøve å pugge på + en artikkel å skrive før i morgen, og klokken er halv 11. Sånn går'e når man spiller fotball in the middle of nowhere....

7 kommentarer

stine

27.jan.2012 kl.08:16

duuu e flink!! stå på:):)

emma

27.jan.2012 kl.10:28

for det første, HÅREK i TENNESSEE?? haha! og hadde æ ver der hadde æ serr klikka om folk skulle være så sykt trangsynt, men sålenge du klare å se ting som det e (som æ vet du gjør) e det jo null stress:)

Birgitte

27.jan.2012 kl.16:10

haha, så kult med hårek :) virke helt sykt at dem lære den "versjonen" på skolen... heldigvis klare du å se flere side av en sak!

27.jan.2012 kl.19:02

Hårek er jo ikke norsk da...er jo amerikansk

28.jan.2012 kl.15:43

http://no.wikipedia.org/wiki/H%C3%A5rek_den_hardbalne

Sandra

29.jan.2012 kl.01:26

du e så flink å blogge iselin!!!! elske bloggen din big time lissm :))))

issa

29.jan.2012 kl.21:30

takk jenter<3<3<3

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits