homers

Åååh, dere aner ikke hvor deilig det har vært å være hjemme alene hele uka! Ikke det at jeg har vært så mye hjemme da. I dag våknet jeg 7(en time forseint!!!) og hadde 10 minutter på meg før en av venninnene mine plukket meg opp. Og i går tok samme venninne meg med i kirka, så jeg ikke skulle sitte hjemme alene å kjede meg. Hahanaw, hun er så søt. Dere aaaner ikke hvor mye drama og baksnakking det var i kirka! Blir så falskt å sitte å be, mens alle sammen sitter å ler av ei stakkars jente på raden foran. Noen av venninnene mine er bare så altfor prektig, og tror de er mye bedre enn alle andre bare fordi de er "kristen." Skriver kristen i gåstegn siden de ikke akkuratt oppfører seg sånn. Heldigvis er ikke alle sånn, og jeg begynner å merke hvem som virkelig er der for meg. Noen av mine såkalte "bffs" orker ikke engang å bruke 5 minutt på å ta meg til/fra skolen, mens andre sender mld i ett sett og passer på alt fra at jeg har en "ride" og at jeg ikke er redd hihi. Dagen idag har gått med til trening, men det tar jo så pokkers med tid siden det er en time hver vei. Vi har funnet ut at etter treninga skal vi spise middag på ett forskjellig sted hver gang, så idag ble det Subway og Smoothie King, namii. Men nå skal jeg stoppe, for dette ble kjempe langt! Natta/Morn'a!

Tumblr_lx46m2vjpn1qazstso1_400_large

 

4 kommentarer

20.jan.2012 kl.07:56

blir gla av å høre at dem bryr sæ så mye om dæ:)) skulle ønske vårs lag også dro ut å spiste etter trening!! koz hihi

emma

20.jan.2012 kl.07:57

ps den forrige va fra mæ, hihi knis

issa

20.jan.2012 kl.13:17

forklare litt nærmere: e ikke laget som drar ut å spis, e bare vi 6 fra warren county:) sia vi drar rett fra skolen ditt så rekk vi ikke å spise, og siden det e en time hjem igjen så må vi spise der! ¨

men ja æ e å glad for noen av dem:)

stine

20.jan.2012 kl.22:39

deilig å være aleina hjemme ja!! loveu<3333

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits