jammin'

Heeeeei, nå ligger jeg nydusjet i senga og kjenner at øyenlokkene mine holder på å glippe igjen. Har vært lite søvn i det siste av den enkle årsaken at jeg har sett på TV istede for å legge meg. Heheh rebell! Er bare så ekstremt (den fortjente både fet skrift og understreking) deilig å være hjemme alene. Etter 48 timer er badet bombet, stua ser ikke ut og tingene mine er strødd ut i hele huset. Merket ikke før nå hvor flink jeg har vært i snart ett halvt år med rydding ect. Blir jo noe helt annet når man bor i noen andre sitt hus enn sitt egent. Må liksom ta så mye hensyn og sånt tull. Men når katta er borte danser issa på bordet............
Ellers regnet det mer enn jeg noen gang har opplevd da vi gikk til bilen til venninna mi etter skolen. Jeg hadde fotballtøyet mitt i veska mi, som var inni ryggsekken mi, som var under en paraply, og likevel var alt søkkvått når jeg skulle skifte. Vi hadde serr (null overdriving) vann opp til anklene. Ellers sprang vi litt på treninga idag (jeg døde så klart) og etter trening dro vi på en eller anna fast food sjappe. Nei takk, en fried chicken burger med waffle fries frister ikke etter trening. Så var det jamming til gamle slagere hele den en timers lange veien hjem, og nå er det natt.

Tenkte jeg kunne slenge med sangene alle "loder" til her. Hakke peiling på hva dere hører på der hjemme daaa
Tumblr_lxca6dtsdt1qfik8to1_500_large
Headlines - Drake

I'm On One - DJ Khale

Bill Gates - Lil Wayne

Niggas in Paris - Jay-Z & Kanye West

Også klart Young, Wild & Free, for det får alle til å føle seg så badass ehe

3 kommentarer

pappa

18.jan.2012 kl.08:49

Mitt kraftigste regn opplevde jeg i NYC for mange år siden - dogs and cats!! Take care!

emma

18.jan.2012 kl.12:08

bra du danse på bordet:D:D spenstig å spille med vann til anklan da.. takk for musikktips forresten!!

birgitte

18.jan.2012 kl.20:59

høres deilig ut å ha huset for sæ sjøl! og æ glede mæ til du kommer hjem så kan vi også jamme til gamle slagere mens vi lode rundt i tromsø by :)

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits