jinxxx

Heeeeiii, i dag begynte fotballsesongen igjen!! Vi trener i Cookville, som er en time unna.... I januar har vi bare to treninger i uka, inni et slags lagerbygg, men i februar begynner vi å trene ute, 3 ganger i uka. Kommer til å bli litt travelt fordi vi må dra rett fra skolen og er ikke hjeme før 8-9, og akkuratt nå som fotball starter eksploderer det med prøver på skolen, yeeeey. Det var godt å spille fotball igjen, hverdagen er liksom ikke det helt samme uten. Senere i sesongen skal vi på turnering enten til Memphis eller til Atlanta, noe som blir rååååfett!   

reeeetardet bilde fra sist gang vi va på vei til Cookville på try outs. Du skulle liksom ha på en teit lue. Æ blir flau over korr stygg æ vaaa heiii

3 kommentarer

birgitte

11.jan.2012 kl.10:24

så bra at det starte opp igjen og det høres kjempe morsomt ut å dra på turnering! fin lue forresten ;);)

emma

11.jan.2012 kl.11:29

høtes bra ut at dokker starte opp med fotball igjen, men skjønne det med at det blir litt stressanes (men det e verd det!)(syns æ)(hehe) lykke til med spillinga (selvom æ vet at du e stjera)

August

11.jan.2012 kl.15:33

Håpe fotballen går bra!!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits