meet me at da mallll

Den siste uka har jeg egentlig vært drittlei, som dere sikkert har skjønt ehe. Har ikke vært trist eller hatt hjemlengsel, har bare irritert meg over alt og alle. I går brukte jeg liksom hele dagen på å se på gamle bilder og tenke på hvor bra bedre best alt der hjemme er. Sikkelig barnslig, men uuutrolig deilig! I dag hadde jeg egentlig planlagt å drite i alt (for sånne dager er jo så deilig i blandt) men så kom dagen ganske bra ut og jeg måtte drite i planen istedefor alt, og bare være glad i stedet! Også klarte jeg endelig å surre meg til legen der jeg ble diagnosert med både bronkitt (som jeg er helt sikker på at jeg ikke har) og bihulebetennelse (som jeg er helt helt sikker på at jeg har) fikk en sprøye i hofta og resept på etterlengtet antibiotika, som vi hentet på ett drive-thru apotek! Nå burde du være stolt over meg mase-pappa!!! Bruker pengene mine på medisiner, istedefor viktigere ting som klær.............:(
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra treningsenteret; elsker at vfamilien min har blitt så sunn, og jeg så (snart) frisk! Nå skal jeg kose meg med pretty little liars; digger at alle tv-seriene vises med en gang her, ikke hundre år etter som i Norge.


<3bloggæææn, antibiotika, pll og et retarded bilde på bloggen<3... ka dokker vil se bilde av??

12 kommentarer

selskapskjoler

10.jan.2012 kl.03:55

Heisann! Idag er eg litt meir positiv dåke, har nemlig fått en splitter ny iPod touch i posten, og sitte akkurat no å legge innpå litt musikk. Gleda meg til å kunne begynne å bruke?

mbtskovip

10.jan.2012 kl.04:06

å passe på firemenningen min, Jimmy og for å reise rundt

jeansnorway

10.jan.2012 kl.04:15

jo ingen uten om noen jeg kun har snakket med sånn . Men jeg kommer til å savne vennene mine her. De er uerstattelige uansett hva!

jeansdenmark

10.jan.2012 kl.04:26

så står det " Volda ,14" og de som kjenner meg og har lest bloggen litt (selvom jeg ikke blogger mye i det siste) de vet at jeg er fra og bor i Kristiansand

iphone4sapple

10.jan.2012 kl.04:37

I morgen skal vi bake selve cupcaken, og på onsdag skal vi dekorere. Det er egentlig bare dekorasjoen vi får karakter på.

UGG Amberlee

10.jan.2012 kl.04:43

Jeg vet ikke hvordan min skal bli enda, men har kuttet opp norsk sjokolade til å ha inni. Vi skal også presentere cupcakene foran klassen.

bootnorge

10.jan.2012 kl.04:51

i lager cupcakes på skolen. Første dag på skolen har gått kjempe fint, sett bort fra det å stå opp. Jeg elsker de nye fagene mine, er deilig med litt n

Aftonklänningar

10.jan.2012 kl.04:58

älskling brudklänningar ske lei av de gamle jeg hadde, så det er bra med forandring. Tenkte jeg kunne skrive om alle klassene litt senere. Tilbake til overskriften..

pappa

10.jan.2012 kl.08:11

Endelig er det bevist: det nytter å mase! Alle foreldres drøm er oppfylt. God bedring!

birgitte

10.jan.2012 kl.10:00

så bra at du har fått medisin så du kan bli ordentlig frisk endelig! haha, det e ikke alltid like lett å være negativ og drite i alt :) bra at du kose dæ!

silja

10.jan.2012 kl.18:06

god bedring!!!! :)))

emma

10.jan.2012 kl.21:23

haha æ merke på måten du skriv på at du har blitt mer vant til engelsk!! :D bra du endelig har klart å pelle dæ til legen og fått medesina, no skal du bli frisk!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits