Southern Belle

Det som går meg aller mest på nervene her nede er alle jentenes største ønske om å være....... trommevirvell.... en prinsesse. Gad, voks opp liksom. De har hele framtiden planlagt; go to college, gifte seg og så få barn. Vennene mine har til og med snakket seriøst om å få barn samtidig! Noen av dem snakker også om å gifte seg med en rik mann, og de kan ikke vente til å bli den perfekte husmor; vaske, lage mat og stelle for mannen sin. Mange av jentene her tror at det å være singel betyr at du er uvelykket. Det fører til at maaange er i ulykkelige forhold og lar guttene komme unna med hva som helst. Serr, ikke gjør deg selv til et offer og ikke ta til takke med hvem som helst bare fordi samfunnet her forventer det av deg. Hater når gutter tror de kan gjør hva som helst bare fordi de er gutter, men hater enda mer å se at jentene her finner seg i det. Få litt bein i nesa, ta ansvar og form ditt egent liv. Det viktigste er ikke å være pen, søt og dum.

Selv aner jeg ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt, og det er jeg glad for. Med en gang du vet hva du har lyst til er veien på en måte låst. En ting er sikkert; jeg skal reise, jeg skal se verden, jeg skal stå på mine egne ben, jeg skal utgjøre en forskjell og jeg skal leve livet. Hvis jeg aldri blir gift går ikke verden under og hvis jeg får et barn uten å være gift går verden definitivt ikke under. Skjønner ikke hvordan et moderne land, som USA visstnok skal være, fortsatt på liv og død skal holde fast på gammeldagse kjønnsroller og tradisjoner. Du er like mye verd uansett om du er en amerikaner, jente, gutt, hetrofil, homofil, bifil, transeksuell, kristen, muslim, white, black, hispanic, utlending kunne fortsatt i evigheter.


Dumme og deilige norske jenter. Wanna marry me???

5 kommentarer

kjeldsen

09.jan.2012 kl.12:11

veldig fint innlegg iselin! stå på vidre og ikke gi opp, det er ikke lenge igjen nå. savner deg masse <3 klem

pappa

09.jan.2012 kl.12:40

håpe du begrense antallet barn utenfor ekteskapet til 4-5 stykker ;-) Stå på Izza!

emma

09.jan.2012 kl.17:43

du e så flink å snakke for dæ, og æ kan så sykt høre for mæ at du sir alt det der!! savne at du tar sånn fustrasjon utover mæ! :) e veldig 100% enig forresten!!

"dear happy endings. fuck you"

13.jan.2012 kl.09:25

Kan du legge ut den " do it like a dude" videoen deres? Finner den ikke

issa

13.jan.2012 kl.16:10

har lagt den ut før, men søk på stinebjerkan1 på youtube

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits