potetmos og erter

I går gjore jeg noe syyyykt! Jeg gikk til Gondola (italiensk resturant) istedefor å bli hentet av venninnene mine og det tok hele fem minutter. Alle klikket helt og syntes så synd på meg(??), men det var bare kjempe deilig å gå igjen!! Etter det dro vi å heiet på basketguttene på bortekamp, og så sov vi over hos ei av oss. Midt på natta gikk vi ut på star trippin og etterpå prøvde vi oss på meditasjon. Haha, teeeit men det funket faktisk. Nå har jeg nettopp spist herlige fiskekaker av laks, og så har jeg stappet i meg masse potetmos blandet med erter. No kidding, det er fantastisk!
I det siste har jeg drømt alt for mye om Tromsø og tror denne måneden kommer til å bli lang. Føler ikke en gang jeg er blitt noe god å snakke engelsk:( Også begynner alle kulturforskjellene å gå meg på nervene. Jaja januar er en tøff måned, uansett hvor i verden du er. Er ikke sikker på om det hadde vært noe bedre hjemme heller. Her har vi iallefall sol! I natt gikk vi ut i bare pysjen, og det var ikke kaldt i det hele tatt! Denne vinteren har vært sååå mild, til og med for Tennessee å være.


wiiiinter go away, summer hurry up!

5 kommentarer

silja

08.jan.2012 kl.13:11

endelig et bilde av dæ med på bloggen!!! :D å æ kan trøste dæ med at i tromsø e det mørkt kaldt og veeeeeldig kaldt!!!! + at man e bare trøtt å sliten å lei å trøtt, glede mæ til sola kommer tilbake :))

Lovelifeee

08.jan.2012 kl.13:31

Kjempe fin blogg<3

Martine Volden

08.jan.2012 kl.13:39

Kor utroolig genialt! hahahaha. Har følgt me bloggen din gnske lenge no, å den e jo bare helt genial :')

birgitte

08.jan.2012 kl.14:53

fint bilde :) det virke så koselig at dokker e så mye ute og spis og finn på morsomme ting. og så sunn du e forresten!

emma

08.jan.2012 kl.16:52

haha, vær gla du ikke e her i 10-......

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits