ingenting interessant

Åh aner dere hvor klikk pc'en min er?? I går ville den ikke slå seg på og i dag kom det opp på hele skjermen at pc var meldt stjålet?! Hvis dataen min blir ødelagt her nede aner jeg ikke hva jeg skal gjøre.. Null skyping, null blogging og null kontakt med folk. Får prøve å starte å behandle den godt da, for en gangs skyld. Jeg har en tedens til å ødlegge pc'er ganske fort..
Uansett, over til noe mer interesant; skole (syyyyykt interesant ja.) Eneste forandringen dette semesteret er at vi endelig har fått lærer i US History og at jeg har US. Goverment istedefor Contemporary Issues, som var et semesterfag. Har allerede fått masse lekse i US. Gov. noe som er kjipt, men siden læreren begynte første time med å fortelle vitser om George Bush er han nesten tilgitt. Ellers var det sikkelig godt å se alle "skolevennene" mine igjen, de jeg ikke henger med på fritiden liksom. Også er det deilig at det allerede er onsdag! Også trente jeg for første gang etter bihulebetennelsen (som har vart i 2 måneder) og pustet som en flodhest etter bare 30 min på tredemølla. FLAUT. Gotta suck it up! Har egentlig sykt mye jeg har lyst å blogge om og kjenner at enegien endelig begynner å komme tilbake!! Kunne bare ønske jeg hadde noen fine bilder.......


Koffør har æ ingen fine bilda??? PC PLIS IKKE DØØØØ

3 kommentarer

emma

05.jan.2012 kl.11:08

hvis det hjelpe så e æ dau etter 30 min på tredemølla:):) skal forresten be for dataen din

Sandra

05.jan.2012 kl.16:56

Så flink du e å blogge iselin!! (lær serine også å blogge mer!!!). Håpe du har det strålende. savne dæ <3

birgitte

08.jan.2012 kl.14:55

håpe virkelig ikke dataen din dør, må jo kunne ha kontakt med dæ og ikke minst lese den fine bloggen din :) haha, 30 min va ikke så ille da. du e no flink som trene i det hele tatt!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits