welcome to WCHS

Warren County High School. Sikkert en av de eneste plassene jenter kommer på skolen i militærmønstrete snekkerbukser med matchende veske. Mellom hver time har vi 7 minutter på å komme oss fra timen, til skapet vårs, og så til neste time. Det sir seg selv at det er full kaos i gangene og umulig å komme seg fram til skapet sitt når 2000 elever skal forflyttes på samme tid. Og jeg er jo ekstra heldig med skap-plasseringen min; lunch-køa går rett forbi. Etter 10 minutter og ett par hundre "excuse me" kan jeg endelig hente lunchen i skapet mitt, og glede meg til 10 minutter til for å komme meg vekk. Er det torsdag (gratis-lunch-dag) må jeg regne med hundre minutter ekstra.

Og så har vi doene da. Nasty, skittne do der hasj-røyken ligger tungt og skilleveggene er så lave at du kan se over på personen ved siden av deg. I klassene er 30% overvektige, 30% har babies, 30% går i kamuflasje-jakke og resten har viet livet sitt til gud. I lunchen stinker det pomfritt, pizza, fried chicken og fett i gangene og det er alltid noen som absolutt skal sloss. Jeg er så heldig at moren til venninna min jobber på skolen, så vi spiser lunch på rommet hennes; resten av skolen sitter på gulvet å spiser. Også har vi parkeringsplassen, full kaos, hver dag. Vfaren min kjører meg til skolen og vi står i kø 15 minutt hver morgen. Hvis vi er heldige. Parkeringsplassen er så klart stappet full av trucks, pimpet opp med diverste skorsteiner, store hjul og annet country-saker.

Det er helt ulovelig med mobil, ipoder, whatsoever, og hele dagen brukes på å ta notater. 3 personer er allerede blitt utvist fordi de har bragt våpen på skolens eiendom, og uttalige er utvist pga slagsmål og fordi de har kommet høy på skolen. Neste uke begynner politiet på skolen å ta drug-tester på random'e elever. Fantastisk skole med andre ord!

7 kommentarer

pappa

12.jan.2012 kl.08:56

Norge er et bra land å bo!

emma

12.jan.2012 kl.11:13

hahaha, det hørtes.. spennanes ut! <3tromsdalen<3

Sofie

12.jan.2012 kl.21:49

Utenom våpen og dop e dæ jo greit å få opplevd sånnder også!

Lovelifeee

12.jan.2012 kl.22:36

Kjempe fin blogg, digge den <3

silja

12.jan.2012 kl.23:11

trur æ må flytte til usa

birgitte

12.jan.2012 kl.23:18

høres crazy ut, men du e heldig som får oppleve det!

Thekla

13.jan.2012 kl.00:16

På en måte virke det jo sykt kult å få oppleve det, men 1 år holder nok på den skolen. Prøv å ikke bli skutt da;)

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits