5 måneder

I natt drømte jeg at jeg gikk rundt i storgata mens jeg snakket i telefon med Silja. Jeg gikk innom gamle jobben min på veitasenteret (eww) mens vi planla at jeg skulle ta bussen til Silja og så skulle vi videre til det nye kjøpesenteret for å spise sushi. Mens jeg prøvde å finne ut hvordan buss vi skulle ta våknet jeg. Drømmen var jo helt teit, men det var første gang siden starten av oppholdet jeg var overrasket over å våkne her og ikke i senga mi hjemme.
Meeeeen, nå har jeg vært her halvparten av oppholdet og det freake meg ut at jeg skal hjem om bare 5 måneder. Men det skal bli litt godt også da. Leste på facebook-gruppa som vi utvekslingsstudentene har (som jeg egentlig hater) at ganske mange har null kontakt med vennene sine hjemme og føler de har mistet dem. Jeg har ikke engang tenkt den tanken! Det er jo kanskje det som gjør oppholdet her så lett for meg, at jeg vet at jeg aldri kommer til å miste vennene mine. Uansett hva som skjer her, så er jo alt det samme hjemme. Tryghetsfølelse! Om det bare skal litt avstand til for å miste "vennene" sine, eller at man ikke prater på noen måneder, så er man jo egentlig ikke venner. Jeg er heldig da, som har verdens beste bestiser, som foressten er best! Klisjklasjjj klisjé fem måneder heii

6 kommentarer

Stine

03.jan.2012 kl.08:49

Det kunne aldri skjedd!! Love u <3

emma

03.jan.2012 kl.10:48

kliss klass kjærlighet på pinne <3

Thekla

03.jan.2012 kl.19:24

Sjokosjokosjokoland!

men alle vennan dine e her når du kommer tilbakee :D

Sofie

04.jan.2012 kl.01:05

Verka som du har skikkelig bra venna! Di kommenter på kvært innlegg, og send de koselige teng i posten, og dæ beste av alt e at du veit dæ og sætt pris på dæ. Flotte Iselin! <3

blabla

06.jan.2012 kl.03:31

eelske bloggen! tenke virkelig på å dra på utveksling neste år, men e så usikker. kan du kanskje skrive litt rundt det temaet? og også, kor hente du bildan dine fra? dem e jo fantastisk!

birgitte

08.jan.2012 kl.14:56

og vi e heldig som har dæ <3 du e flott!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits