flooood

OUT OF SCHOOL ENDA EN DAG. I dag var det ikke på grunn av thanksgiving eller helg men, vent for det..... FLOM! Merker ingenting her jeg bor (bortsett fra noen store søledammer i hagen) men siden noen hadde vann opp til knærne ble skolen avlyst. Det er det som er så bra med skolebusser; hvis bussen ikke kan hente ALLE elevene på skolen, trenger INGEN å dra. Så i stedet for skole brukte jeg heller dagen på å bake brownie, spise brownie, jogge i pissregn pga skyldfølelse etter brownie. Bortsett fra brownie har jeg hatt min ukenlige skype med Silja og vi pyntet rommet hennes til jul. Se hvor fint det ble:

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra Applebee's der jeg og jentene feiret bdayen til Lauren! Koseliiig. Nå krysser jeg bare fingrene for at regnet fryser og vi får fri i morgen også!! 

5 kommentarer

birgitte

29.nov.2011 kl.08:18

så fint det ble :) hørtes deilig ut med fri fra skolen!!

emma

29.nov.2011 kl.09:17

flink å jogge:D og heldig som har fri!!

silja

29.nov.2011 kl.14:54

fint du fikk være litt sosial med jentene dine! :)

Sofie

29.nov.2011 kl.18:22

Mens vi har stoore mengda leks og prøva PLUSS drittver ute, får du fri førr at nån ikkje kjæm på skola, hmf. Gla på dine vegna, men ganske misunneli. <3

Serine

30.nov.2011 kl.03:44

heldiggris!! har no bare noen prøva å innleveringa hver dag her borte..

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits