julesnakk

Jeg fikk helt hakeslepp i dag morgest når jeg gikk ut av rommet mitt for å gå på badet for å stelle meg. I løpet av de ti minuttene jeg var hadde tilbragt på rommet mitt var huset blitt total forandret. Julestrømper, snømenn, rødt og grønt møtte meg hvor enn jeg snudde meg og middagsbordet (og stolene!!) var dekorert fra topp til tå. Utrolig hvor mye julepynt vfamilien min klarer å stappe inn i dette lille huset! Egentlig syns jeg det er trist at vi allerede har pyntet til jul, for jeg er en stor tilhenger av å ikke begynne jula for tidlig... Jaja, i amerika gjør man ikke noe halveis! 
Fikk foresten servert fisk til middag i dag (for andre gang siden jeg kom hit!!) og skjønner godt at folk ikke spiser fisk her nede. Smaker driiiiiitt! Savner norsk laks og bacalao!! Egentlig savner jeg å se havet sånn generelt. Det er også rart å hele tiden se så mye av himmelen uten ett eneste fjell som skygger for utsikten. Gleder meg til å se fjell, hav og snø igjen!!!! Vel, får nyte varmen så lenge det varer og være glad for at vi ikke har noe mørketid! Lol, mye snakk, lite mening. Tror det er for lenge siden jeg har vært ute blandt folk, men alle vennene mine er på feire...

Én kommentar

emma

27.nov.2011 kl.13:02

ja dem begynner kanskje litt tidlig.. men det va veldig fint, det skal dem ha :D

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits