drivin n eatin

I går fikk vi Thanksgiving Break fra skolen(!!,) men selve thanksgiving er i morgen. Føles ut som om vi har forskjellige "breaks" hele tiden. En ting er iaf sikkert; amerikanerne er big på hollydays. Dagen etter thanksgiving starter jula her nede, og folk pynter huset og setter opp juletreet. Så TIDLIG!! På fredag er det "black friday" noe som betyr super slag i alle butikkene. Får prøve å få gjort litt julegavehandling da. 
Har vært sengeligende i hele dag (syk), har ikke trent på en uke og spiste nettopp verdens feiteste pizza. Åhhh, føler meg tjukk! Hater matvanene her nede + at man kjører overalt. Kommer aldri til å bli vant til det... I morgen blir det mer biling! Vi kjører ned til Georgia, for å spise thanksgiving dinner hos familien til vfaren min, før vi kjører hjem igjen samme dag. Pretty much alt amerikanere gjør. Kjøre og spise. Nå skal jeg se min 1244876 episode av Vampire Diaries i dag. Sucks to be sick. Hahha beklager voldsomt design, issa tok litt av

Sleepover yesterday. Vi kjørte litt rundt og spiste verdens beste popcorn med karamell!! THANKSGIVING = FOOD

5 kommentarer

Maria

24.nov.2011 kl.06:49

er det alkohol dere drikker? :)

birgitte

24.nov.2011 kl.08:42

det virke så koselig å feire så mye :) ikke tenk for mye på kjøring og spising, bare kos dæ!!

emma

24.nov.2011 kl.12:58

hørtes egentlig helt nydelig ut å bare kjøre og spise, hehe! men skjønne du blir lei i lengden!

issa

24.nov.2011 kl.13:18

hahah nope. det e alkoholfritt:)

Thekla

24.nov.2011 kl.23:33

<3 mat <3

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits