"recipe for life"

And I read, to let them know who I am

-et innlegg utviklet i sammarbeid med Silja.
(siden det er så vanskelig å blogge tok Silja å slo opp i tilfeldige bøker for å finne overskrift og første setningen til innlegge (derfor det retard'e "qoute".) TY ziljz) 

Sitter her i sofaen, snufser som en gal og skyper med Silja. Hele gårsdagen tilbragte jeg i sofaen min, med feber, hodepine, et tykt pledd og Birgitte. Nå venter jeg bare på at vmoren min skal komme hjem fra butikken med sjokolade til meg, og i mellomtiden hjelper Silja meg med å blogge. Fredag var det basketballkamp (som vi faktisk vant,) etter det fikk jeg et kort besøk av to jenter (første besøk her faktisk) og så dro vi på overnatting. Meget vellykket fredag. I motsetning til gårsdagen siden jeg, som sagt, var syk. I dag derimot svelgte jeg en god blanding av ibux og paracet, dro i kirka og så på soccer banquet! Der var alle jentene på laget med familie og vi spiste, hørte på taler, delte ut priser og så på lysbildeshow. Jeg fikk (sammen med nesten alle på laget) en diplom fordi jeg drev med sport og samtidig hadde gode karakterer. Livet er lett!


baketball with ma girls, short hair y0

Btw, til du-som-lurte-på-om-det-var-kleint-å-møte-vertsfamilien-for-første-gang: ja, det var litt kleint, men gikk ganske greit fordi min vsøster prater i ett sett og klarer ikke å holde munn i mer en 2 minutter av gangen. Men hvis du vurderer å dra på utveksling må du bare forberede deg på mange situvasjoner som er mye kleinere enn det!
Lover deg at etter ett år som utvekslingsstudent så er du en mester når det kommer til small talk og å unngå pinlige stillheter;-)

3 kommentarer

August

21.nov.2011 kl.15:16

God bedring lillesøster! :)

emma

21.nov.2011 kl.16:56

du gjør så mye hele tia, det alltid noe du e på! (æ e misunnelig og rastløs) masse god bedring<3

birgitte

21.nov.2011 kl.17:45

bra samarbeid det her altså, va jo et flott innlegg :) va hyggelig å kunne holde dæ med selskap! grattis med diplom :D

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits