¿qué pasa? ES VIERNES

Da var det endelig fredag og årets første basketballkamp står for tur!! Exciting!! Først skal vi bare ut å spise som vanlig, heh. Mexicansk som vanlig, heh. Sånn er det å bo nært mexico! Å høre spansk i gangene på skolen er nesten like normalt som å høre engelsk. 
Og gratulerer til vsøstra mi som vant skolens Spelling Bee!! Hvis dere trodde det bare var i filmer man ser små, søte, smarte barn stå på en scene og stave ord så tok dere like feil som meg. Her har dem stavekonkurranser i massevis, og min lille vsøster har brukt de siste ukene på å pugge 250 ord. Smart lita pia ho dærre. Nå må jeg egentlig bare fikse meg fordi jentene plukker meg opp straxxx. I mellomtiden kan dere jo trykke her og lese om at den amerikanskemyndigheten klassifiserer pizza som en grønnsak. Hvorfor forundrer ikke det meg?

3 kommentarer

birgitte

19.nov.2011 kl.13:32

så flink ho e, du må gratulere ho fra mæ :) fin du e, du bynne jo å ligne litt på en amerikaner! mene ikke feit altså :)

emma

19.nov.2011 kl.16:26

haha, høres så sykt ut som sånn man ser usa i filma!! gratuler ho fra mæ:)

20.nov.2011 kl.11:02

Hei :)

Jeg lurer på noe: Når du møter vfamilien din for første gang på flyplassen, blir det ikke litt sånn..kleint? Skal du hilse på dem, eller gi dem en klem, eller hva gjør du? De føste dagene hva snakker dere om osv. Høres kanskje litt rart ut men jeg er litt redd for at det skal bli pinlig stillhet elr noe:P

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits