11.11.11

Hvem har vel ikke fått med seg at det er 11.11.11 i dag? Klokken 11:11 var jeg nettop ferdig med en prøve i Contemporary Issues og var på vei ut i skolegården på en markering siden det er Veterans Day i dag. Ett av spørsmålene på prøven var faktisk "hvordan fag er det du har denne testen i?" og det sier vel kansje litt om nivået på skolen. I dag kjøpte jeg for aller første gang mat i kantina, som er helt helt kaotisk. Først hadde jeg ikke lunchkoden (hva er liksom det?) jeg måtte ha får å kjøpe meg mat, så brukte jeg 10 minutt på å få stavet navnet mitt riktg til lunchdama og når jeg endelig fikk betalt hadde jeg glemt en gaffel og måtte gå inn igjen for å hente den. Så når vi gikk ut andre gang betalte vi ikke (siden vi allerede hadde betalt) og vi fikk hele tre politimenn etter oss! Litt av et styr for en liten tallerken salat. Nå må jeg springe for jeg å vfamilien skal dra til Georgia, snakkeees

4 kommentarer

emma og silja

11.nov.2011 kl.22:48

vi håpe du ønska dæ noe da! kordan helikopter e det? skal dokker fly i det til georgia?

birgitte

12.nov.2011 kl.00:28

hehe, hørtes ut som en vanskelig prøve ja :) så koselig med tur til georgia! har du flydd helikopter? :)

issa

13.nov.2011 kl.03:00

hahah, nei det va bare et helikopter på skolen sia det va veterans day, rakk ikke å skrive det sia æ måtte dra til georgia haha :)

birgitte

13.nov.2011 kl.17:31

hehe ok :)

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits