overskrift

Da var man kommet hjem etter en kort tur til Atlanta, Georgia. Byen med verdens største drive-in resturant og staten Coca Cola er fra. Grunnen til at vi dro dit var at vsøstra mi og hennes girl scouts (speidere) skulle på et innendørs hesteshow. Var greit nok, men kunne egentlig ønske at vi hadde holdt oss hjemme fordi på skolen var det en gutte-pageant som alle footballguttene var med i. Kan tenke meg det var kjempe gøy å se alle de store, sterke og (i mange tilfeller) tykke guttene i kjole og med leppestift!
I dag har vi vært i en ny kirke og denne var litt mer normal, om man kan si det sånn. Når vi kom ditt slapp bare vfam'en min meg av i et helt annet bygg der alle ungdommene måtte gå. Følte meg som verdens største retard. Serr. Den der kirketingen er ikke helt meg, men mye av det sosiale fåregår der; så heller kirke enn å være usosial. Akkuratt nå sitter jeg å spiser noe mexicansk mens jeg ser Harry Potter maraton på TV'en. Sikkelig rart å høre den britiskeaksenten etter at jeg har blitt vant til måten de snakker på her.


3 kommentarer

emma

14.nov.2011 kl.10:45

tjukke gutta i kjole, hmm vet ikke om æ ville vært glad æ slapp å se det:p ehehhe (legg merke til smileyen forresten) hehe<3

Thekla og Maren

14.nov.2011 kl.15:17

kan ikke du ta litt flere bilda, issa? av venna, hus, treninge, når du e ute å spis, ooosv, ALT :)

birgitte

14.nov.2011 kl.16:30

hørtes morsomt ut med gutte-pageant ja :) glede mæ til å høre tennessee-dialekten din når du kommer hjem/vil snakke engelsk på skype!!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits