Tennessee

Noen spurte meg i kommentarfeltet om jeg annbefaler å dra på utveksling til Tennessee. Når jeg meldte meg på betalte jeg ikke for "statsvalg" men var egentlig ganske positiv til alle stater, selvom jeg kanskje krysset noen fingrer for å komme til østkysten. Når jeg fikk vite at jeg skulle til Tennessee tenkte jeg automatisk på Hannah Montana The Movie, country og dialekten deres her. Jeg gjore et raskt søk på wikipedia og fant ut at både Johnny Cash, Elvis Prestly og Dolly Parton var fra TN og begynte å lure på hvor langt ut på landet jeg egentlig kom til å bo!
Hvis man i det hele tatt kommer til noen stater her i the south må man nesten bare forberede seg på lavere levestandar (for de fleste), mye jordbruk, mange gammeldagse synspunkter, veldig krisne folk, patrioter, republikanere og kjærne familier. Siden jeg har mange sterke, motsatte meninger enn de fleste her er det dager jeg bare har lyst å slå til noen. Men tror det er bra for meg å lære meg hvordan andre tenker og det gjør at jeg setter mer pris på fornuftige, tolerante, moderne Norge. Når det er sagt er folket i the south også kjent for sin vennlighet noe som jeg også har fått merke. Jeg har havnet i McMinnville, en by som er kjent for sine meth-labber og blir kalt "nursery (plante trær for å så selge dem) capital of the world." Med andre ord, ikke drømmestedet. Svaret på spørsmålet er at staten du kommer til har ingenting å si. Heller ikke byen, eller skolen. Uansett hvor du kommer vil det være andeledes, positive ting og negative ting. Den eneste personen som kan gjøre året vellykket eller misslykket er deg selv. Bilder jeg har tatt rett utenfor huset til v.besteforeldrene her nede. De bor
bare 5 minutter utenfor byen

4 kommentarer

emma

09.nov.2011 kl.07:34

helt rett innstilling issa!! :))

birgitte

09.nov.2011 kl.08:04

ja, grunnen til at det har gått så bra med dæ e nok din flotte innstilling :) fine bilda, det så idyllisk ut der

silja

09.nov.2011 kl.14:51

bra skrevve iselin!

Sigrid

09.nov.2011 kl.17:59

iselin<3 du e en så stor inspirasjonskilde!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits