orions belte

Hei nordmenn! Her er det en strålende høstmorgen, med solskinn og trær i rødt, oransj, brunt og gult. Høsten er virkelig vakker her nede og i dag er det faktisk 20 grader. I går kom en av vennene mine å plukket meg opp og vi dro å til moren hennes som klipte håret mitt(!!) og vokset øyenbrynene mine. Ble kansje en smule kort, men så for som håret mitt vokser er det nok tilbake om et par måneder! Etter det spiste vi mexicansk, rolled yards, så film og sov over. Vi så også på norske toppbloggere og de lurte på om alle i norge var tynn, blond, tæn og tegnet øyenbrynene sine. De hadde naturligvis ikke sett fjorits-phenomenet før og jeg hadde en hard time med å forklare dem hva det var haha.

Skrevet i kveld: Må bare beklage et så stygt bilde, men her ser dere iaf hvor kort hår jeg har nå! (for meg å være.) Bildet er tatt på vei til Murfreesboro der jeg brukte hele dagen min på julegavehandling! Litt tidlig, men tar jo litt tid å sende gaver til Norge. Når vi kjørte hjem la jeg merke til at stjernebildet Orions Belte var plassert helt feil på himmelen og at det liksom var snudd oppned. Sånne oppdagelser får deg virkelig til å skjønne at du er på andre siden av jorda

3 kommentarer

emma

06.nov.2011 kl.12:27

så fint det va!!!

silja

06.nov.2011 kl.14:11

fin :)

birgitte

06.nov.2011 kl.14:22

det ble fint! du e heldig, kunne gjerne bytta ut grå himmel, regn og kulde med været hos dæ :)

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits