3 måneder

Rart hvordan tiden av og til flyr av gårde mens andre ganger virker som om klokken så vidt tikker framover. I lange, kjedelige skoletimer virker de 7 månedene jeg har igjen her som helt uutholdelig og jeg kan ikke vente til å komme tilbake til Tromsø, mens i helgene når jeg henger med vennene mine er 7 måneder så alt for kort og tanken på at jeg skal fortalte dette stedet uvirkelig. Noen dager virker det som om det var i går jeg så Silja og Birgitte forsvinne bak et hjørne på flyplassen, men når jeg tenker tilbake et det helt latterlig hvor mye jeg har opplevd på bare 3 måneder. Det er viktig å tenke på at dette er bare ett bittelite år av livet ditt. Ett år du bare kan oppleve nå, ett år du aldri får tilbake. Så da er det bare å hoppe ut i det, falle og kravle seg opp igjen, drite seg litt ut - men hele tiden gjøre det beste ut av det du har. For opplevelsene, erfaringene og minnene er det ingen som kan ta i fra deg.

nyt hver sekund - ta en risk - drit deg ut - smil med hele munnen og elsk med heleau
gust september oktober november desember januar februar mars april mai

6 kommentarer

Thekla

02.nov.2011 kl.09:24

No sitt æ med ett stort smil om munnen. Det her må være det beste innlegge æ har lest til no. Du har helt riktig innstilling, stå på!!

emma

02.nov.2011 kl.11:07

<3<3<3

02.nov.2011 kl.13:47

bra innstilling

silja

02.nov.2011 kl.14:06

tommel opp (Y)

haugepus

02.nov.2011 kl.22:57

still going stong, yes u are! nokre hjerter fra tromzø til dei

birgitte

03.nov.2011 kl.16:34

enig med thek, bra innlegg!! glede mæ til de 7 månedan e over, men det e bra du har det fint i mellomtida :)

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits