MOVE YOUR BODY

God morgen alle trøtte sjeler etter b2s. Misunnelig issa? Japp! Har alltid hatet å gå glipp av ting og før jeg dro hit trodde jeg at jeg skulle dø mens jeg så vennene mine gjøre artige ting hjemme. MEN det har faktisk ikke plaget meg i det hele tatt! Vet at ingenting kommer til å være forandret når jeg kommer hjem, bortsett fra meg som har oppleved så mye nytt! Det eneste som plager meg at jeg går glipp av er så hverdagsligse ting som å spise på kjøkkenet til Silja eller slappe av i senga mi! Wow, kjenner at det begynner å bli vanskligere og vanskligere å skrive bra norsk! Bare si ifra hvis språket blir alt for ille her på bloggen..
I dag var alle sikkelig sliten siden vi hadde kamp seint i går kveld. Treneren vårs klikket helt for han mente vi ikke hadde tempo nok. Så ikke nok med at jeg spilte to kamper i går og vi har en kamp i morgen, vi måtte springe spurter i dag. Ååå. jeg savner norsk fotball! Fotballen her er så amerikanisert. Det som er kjempe trist er at fotballsesongen snart er over og jeg kommer til å savne laget så mye! Da er det bare å ta fatt på traveling og treningsenteret! Må trene mye så jeg kan spise all den gode maten her nede! Og mens jeg skriver dette sitter jeg å spiser en Hershey's Cookies 'n' Creme (søk det opp! verdens beste sjokolade, etter melkesjokolde så klart) I'M A FATTY


b2s i fjor, dokker e så flottttttttt

Én kommentar

emma

29.sep.2011 kl.12:47

æ kan med handa på hjerte si at det e heller vi som går glipp av ting, ikke du! tromsø e no bare tromsø vettu:)

du e forresten veldig flink å trene og sånt

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits