back

Pausen ble visst ikke så lang likevell! Fant ut at jeg trenger et sted hvor jeg kan få ut tankene mine, og det var bare kjempe rart å ikke blogge på kvelden.
I går hadde verdens beste bursdag! Gratulere så mye med 17 årsdagen, bare 1 år igjen til vi begge er "voksne." Vi har levd livet ilag på SFO, lekt i melkegangen, spilt "deilig er den himmelblå", halloween hos deg, sett stygg ut i 7-8ende, barcelona med ****, sommerdager på hammarøy, høstkvelder med te og sjokolade, første nyttårsdag, sparketurer, Ungarn-tur. Krrrhhhh, lurætræks, det finnes alltid en vei til blåbærmarkedet!I går tok vi turen inn til Nashville! Søskenbarnet til en av jentene spiller amerikansk fotball og vi dro får å se på kampen hannes. Han går på en all boy high school, så hovedgrunnen til at jentene ville dit var på grunn av alle guttene, hehe. Var deilig å komme inn til en by og det gikk opp for meg hvor langt ut på landet jeg egentlig bor! Var også deilig å se folk i normale klær, her kledde de seg faktisk nesten som i Norge! På vei til Nashville ringte vi Silja og sa gratulere med dagen. Jentene her nede er virkelig veldig interessert i vennene mine hjemme og Norge generelt. Veldig koselig!Skolen vi dro til er en privatskole der bare kjempe rike folk går. Footballbanen var på et tak(!) og de hadde verdens fineste soccerbane!

4 kommentarer

Jan-Gunnar

25.sep.2011 kl.10:17

Nashville Tennessee er noe de fleste bare har hørt om. Sagnomsust. Heldiggris!

birgitte

25.sep.2011 kl.13:39

det så morsomt ut! fint bilde av dæ og ho silja hehe :) like at du blogge :D

emma

25.sep.2011 kl.17:02

yeeeeeeeeeeeee du e back :D gla for at du har fått så snille venna der nede!!

silja

25.sep.2011 kl.19:50

ELSKE AT DU BLOGGER! :D like vennan dine, dem virke grei!

å vi va no aldri stygg, bare mindre pen:))

kunne ønske du va i bursdagen min så hadde dem vært komplett, men vi får ta det igjen til neste år.. det skal bli vildt! :D

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits