BURZDAGX2 du liksom???

ER DET MUUUULIG? Logget nettopp på facebook og jeg hadde fått invitasjon til bursdagen til beste venninna mi! Og jeg er her! Det er bare feil. Er umulig å beskrive følelsen jeg har akkuratt nå. Men Silja, du skal vite at jeg har brukt dagen min på å kjøpe deler av bursdagsgaven din. Og jeg vet at du kommer til å eeelske akkuratt denne biten. Gaven kommer dessverre forsinket siden det er begrenset med shoppingmuligheter her på bygda (bare en unnskyldning, egentlig "æglemte, du får seinere" he-he-he "tar den med på mandag.") Uansett, dere har valgt verdens beste tema og gleder meg så mye til å se bilder!
Annet som har skjedd i dag; ingenting. Skole, trening, middag, lekser, sove. Wiii. Men har det litt bedre idag en jeg har hatt det på noen dager. Må bare drege meg opp av gjørma jeg selv har presset meg ned i. Denne uka har vi fått karakterene våres, og jeg har 98% i 5 av 6 fag. Sier jo litt om hvor lett det er å få bra karakterer her! Alle lærerne elsker meg da, noe som er en ny erfaring. Beklager for syyykt kjedelig oppdatering fortiden, men hverdagen begynner å komme så er ikke så alt for mye å skrive om. I morgen spiller vi årets viktigste kamp, borte mot Cookville. Pittelitt nervøs, ønsk oss lykke til!


fin, svett, sint jente som vil i bday


Krrrrhhhh!! Ha en fantastisk bursdag da!

STOR takk til mamma for veldig fin melding på facebook og STOR takk til pappa for fiksing av sommerjobb! "Dokker e no litt grei å ha alikavell"

6 kommentarer

silja

22.sep.2011 kl.07:37

hahaskjønte at reaksjonen din kom til å bli sånn, TYPISK iselin haha:D :D men kunne ønske du va her like mye som du! å du ane ikke kor æ glede mæ til gaven, høye forventninger.. neida tula bare:)) lykke til på kampen, du er en flink fotbaspiller min ven

emma

22.sep.2011 kl.07:47

vi skal tenke på dæ ekstra<3<3<3<3 lykke til på kamp

DOMMEREN

22.sep.2011 kl.10:50

7

birgitte

22.sep.2011 kl.10:59

du vil være tilstede i våre hjerter <3 du e jo rene 6'er eleven issa :D flink!! lykke til på kampen, score et mål for mæ:)

haugepus

22.sep.2011 kl.22:28

syns ikke egentlig du har spesielt god grunn til å ikke komme......omigad. men alltids når ho silja e der, så e jo du også litt der :D::DD:D håpe kampen gikk bra! kyssklappogklemz

Jan-Gunnar

22.sep.2011 kl.22:42

Lykke til på kampen!!!

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits