I don't want the world to see me

.. cause I don't think that they'd understand

Tung dag idag, men kjente jeg trengte det. Trenger en dag jeg bare kan være lei og miserabel og få ut all dritten så jeg kan starte med nye, blanke, glade ark neste dag. Mondays sucks anyways! Eneste som fikk meg gjennom dagen idag var tanken på at med engang jeg kom hjem fra skolen hadde jeg skypedate med Silja. Men dum som jeg er hadde jeg sagt til henne at vi var ferdig 20:00 norsk tid, når det egentlig er 22:00. Hater tidsforskjellen! Uka blir ikke det samme uten å ha pratet med bestevenninna mi og fått ut alle tankene mine til henne. Pratet med min kjære tvillingbror istede; savner han. Har så og si tilbragt hver eneste dag hele livet mitt med han, så er mildt sagt rart å ikke ha han her. Planen idag er å ligge på sofaen, høre på regnet ute og se en film. Høsten begynner å komme her og folk har allerede begynt å pynte til halloween. Elsker høsten og gleder meg til halloween.
I dag er en av dagene jeg tenker hva **** tenkte jeg på før jeg dro hit? Sannheten er at jeg ikke tenkte i det hele tatt. Har aldri vært god til å snakke engelsk og hater dagene jeg føler jeg er blitt dårligere å snakke. Virker ikke som om andre uvstudenter har det samme problemet og lurer på hvor lang tid det vil ta før jeg føler meg konfertabel når jeg prater. Angrer nå på at jeg aldri følgte med i engelsktimene og bokstaveligtalt dreit i hele faget (sorry mamma og pappa.)

And you can't fight the tears that ain't coming 
Or the moment of truth in your lies 
When everything seems like the movies 
Yeah you bleed just to know your alive

5 kommentarer

stine bjerkan

20.sep.2011 kl.01:27

bra du får ut alle tankan dine!! men du har allerede vært der i over 1mnd, tia går fort og snart e engelsken på plass:):) savne dæ

emma

20.sep.2011 kl.08:04

drit i det, du e den kuleste personen i verden som i det heletatt har turt å dra dit! æ syns du e best<3 sende eg mine tanker, kjenner du de då?

gla i dæ

DOMMEREN

20.sep.2011 kl.09:04

9

silja

20.sep.2011 kl.09:18

savne dæ issa, skypings med en gang du kan!!!

stine bjerkan

21.sep.2011 kl.01:36

blogggggggggg plis:)

Skriv en ny kommentar

issa

issa

18, Tromsø

Jente på utveksling i USA. Tilbringer året i McMinnville en "by" på 13 000 i nærheten av Nashville, Tennessee. Går på Warren County High School og spiller fotball for skolelaget Lady Pioneers.

Kategorier

Arkiv

hits